Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Azzerus

Polska - Hiszpania: Biało-Czerwoni brązowymi medalistami mistrzostw świata!

14 replies w tym temacie

Recommended Posts

Emocje do samego końca! Zajebisty mecz, bez dwóch zdań :D

A co do MŚ w piłce nożnej, @mythbusters, jeżeli któryś z piłkarzy rozegrał oficjalny mecz w narodowych barwach, zagrać w innej reprezentacji już nie może. Tak więc, nie zobaczymy Ronaldo czy Messiego w barwach Kataru ;) 

• Like 1

No ale jak mówili to za mecz wygrany z Niemcami to Quatar dostał 1 mln złoty , i apartament i samochód :) Masakra ! I w dodatku kupili zawodnikow z nie serbi , francji itd.. to jaka tu jest sprawiedliwość ? :)

Idealny dowód, że pieniądz rządzi światem. Stworzyli drużynę "All-Stars" i prawie wygrali. 

Najbardziej mnie rozbawiły momenty transmisji, jak pokazywani byli katarscy kibice - abdullahy, cali na biało, w turbanach... Na bank krzyczeli coś w stylu "allah akbar" po kazdym golu, dobrze że nie strzelali z radości w powietrze xD

Idealny dowód, że pieniądz rządzi światem. Stworzyli drużynę "All-Stars" i prawie wygrali. 

Najbardziej mnie rozbawiły momenty transmisji, jak pokazywani byli katarscy kibice - abdullahy, cali na biało, w turbanach... Na bank krzyczeli coś w stylu "allah akbar" po kazdym golu, dobrze że nie strzelali z radości w powietrze xD

Islamiści :D

Chcieli zaistnieć na jakiejkolwiek arenie Globalnej to mają ;) 

Jak sobie trochę czytałem, to bliźniaczą taktykę obrał podczas MŚ w 1934 organizowanych we Włoszech kochany dyktator Włoch, Pan Mussolini ;) Widać, że historia lubi się powtarzać ;) 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.