Nevertrust 2,880 Report post Posted December 12, 2019 Jak w tytule - pokażcie swojego zwierzaka Od razu informuję, że zdjęcia penisów będą usuwane To ja zacznę: 1. Najdłużej z nami - kocur Zuzia. Przybłąkał się 9 lat temu i wkur..a do dzisiaj: [/img] 2. Psiur - Merry. Adoptowana suczka po przejściach. [/img] 3. Szczurki - Luna i Milka: [/img] 4. mój ulubieniec, którego miałem 13 lat - legwan zielony 120cm zielonej jaszczurki Niestety odszedł w 2008r. [/img] 5. Porobiony, wściekły zając - Pusia [/img] p/s Mamy jeszcze rybki - ale cholery nie chcą się sfotografować Share this post Link to post Share on other sites 5 1
Baku:S 292 Report post Posted December 13, 2019 Merry jest prześliczna! Pełen podziw Ja w domu mam tylko 2 pieski, zdjęcie wyśle jak tylko będę miał taką możliwość Zdjęć kur i gołębi wam oszczędzę 😂 Share this post Link to post Share on other sites 1
zarowa :D 139 Report post Posted December 13, 2019 Pies Roki , jeż Przybłeda , i kroliki 😁 Share this post Link to post Share on other sites 6
Nevertrust 2,880 Report post Posted December 13, 2019 Patrząc na opis i kolejność zdjęć, to Twój pies roki wygląda jak jeż, jeż jak króliki, a króliki jak pies - no ale co ja się tam znam Share this post Link to post Share on other sites 1 3
zarowa :D 139 Report post Posted December 14, 2019 (edited) Oj tam szczegółów się czepiasz 😂😂 Masz tu jeszcze Ryśka 😁 Edited December 14, 2019 by zarowa :D Share this post Link to post Share on other sites 3
Nevertrust 2,880 Report post Posted December 14, 2019 Rysiu rządzi Share this post Link to post Share on other sites 1
bnkrManiek 60 Report post Posted December 14, 2019 Borys Dingo- Dyzio 11 lat z nami i złocista. 4 letnia kurka wchodzi na kolana i uwielbia glaskanie Kotka ma wszystkie określenia kocurki .. moje to kiszka i wampir 🤣 Share this post Link to post Share on other sites 6
Baku:S 292 Report post Posted December 20, 2019 Wstawiam zdjęcie moich pieseczków sprzed miesiąca Po lewo chłopczyk - Pimpek, a po prawo królowa Diana Mam jeszcze okolo 20 kur, 3 kaczki i 15 gołębi, ale bardziej brat się tym zajmuję aniżeli ja Moje siostrzenice nie wyszły zbyt przyzwoicie XD Share this post Link to post Share on other sites 4 2
zarowa :D 139 Report post Posted January 5, 2020 I jeszcze kotek 😂 Share this post Link to post Share on other sites 2
OlCia* 11 Report post Posted January 13, 2020 (edited) Moje 2 perełki 😁 Pieszczoch i Fiona 😁 brakuje tylko Shreka. Ogólnie mam zoo w domu, ale to by pochodziło pod spam hah 😂 Edited January 13, 2020 by OlCia* Share this post Link to post Share on other sites 4
Petrus 2,239 Report post Posted January 15, 2020 W dniu 14.12.2019 o 01:21, zarowa napisał: Oj tam szczegółów się czepiasz 😂😂 Masz tu jeszcze Ryśka 😁 Z tego to żurek były dobry W dniu 14.12.2019 o 20:46, bnkrManiek napisał: złocista. 4 letnia kurka wchodzi na kolana i uwielbia glaskanie a z tej to rosołek mmmm!! Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 2,880 Report post Posted January 15, 2020 9 godzin temu, Petrus napisał: Z tego to żurek były dobry 9 godzin temu, Petrus napisał: a z tej to rosołek Podejście czysto gastronomiczne. Szanuję mięsożerców Pewnie wszystkie swoje zwierzaki @Petrus wspomina tak: Share this post Link to post Share on other sites 1 2
Nevertrust 2,880 Report post Posted December 30, 2020 Odświeżam. Kocur - uciekł Rybki - uciekły. Nowy kot - mały śmieszny wypłosz: Share this post Link to post Share on other sites 2 1