Nevertrust 3,088 Report post Posted December 28, 2022 Po ponad 2 letniej przerwie wrzucam parę sucharów ---------------------------------------------------------------------------------------- - Jak Pani udało się w dobrym zdrowiu dożyć setnych urodzin?! - Raz w roku robię sobie alkoholową terapię szokową... - Ile Pani wypija tego dnia alkoholu? - Tego dnia nie piję! Mąż mówi do żony: - Zdejmij majtki, bo zaraz przyjdzie hydraulik. - A co, nie mamy już pieniędzy? - Z kaloryfera k***a zdejmij! Mój członek znalazł się w Księdze Rekordów Guinesa! Bibliotekarka zażądała jednak, żebym go wyciągnął... Przychodzi Pierre Curie do Marii i mówi: - Kochanie, ależ dziś promieniejesz! - Jestem taka uradowana... W roku 1876 Alexander Graham Bell wykonał pierwszą rozmowę telefoniczną. Niestety, chwilę później zaczął odbierać pierwsze telefony w sprawie dopłat do fotowoltaiki... Syn do ojca: - Mam dwie wiadmości... - Pewnie dobrą i złą? - ...tak jakby, ale dwa w jednym... - Jak to?! - Dziadek przestał chrapać... - Doktorze, co z moją żoną? - Nie wygląda to dobrze... - To wiem! Pytam co z jej zdrowiem?! Ostatnia wieczerza. Jezus patrzy na rachunek i pyta: - Po cholerę któryś zamawiał wino?! - Co może być gorszego dla faceta, niż znalezienie dziury w swojej prezerwatywie? - Znalezienie prezerwatywy w swojej dziurze... źródło: dowcipy.pl Share this post Link to post Share on other sites 3