Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Lost

Problem z Adminem, nie mogę go dodać

6 replies w tym temacie

Recommended Posts

Wczoraj jeszcze dodałem sobie admina w pliku users ini. Dodałem takie coś "LoZt" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" i działał.

Dzisiaj chciałem ustawić wpisuje amxmodmenu i nic ;/ potem wpisałem złe hasło i nawet nie wyskoczył mi błąd, że źle wpisuje to znaczy że nawet go nie dodalem. Server oczywiscie restartowałem.. Dzisiaj jak tam było zamiast nicku loopback to przemienilem to na LoZt itp i znow nie dziala.

Edited by Petrus

A po tym zrestartowałeś serwer? Zobacz logi serwera.

Sprawdź jeszcze raz plik users.ini - jeśli tam jest wszystko dobrze dodane to po restarcie musi być admin...

btw.

To już któryś temat, stawiasz własny serwer lub sieć a masz problemy z wgrywaniem pluginów, dodawaniem admina... W podaniu napisałeś, że AMX znasz 7 na 10, wgrywanie pluginów z instrukcję to jest nie więcej jak 5.

Edited by C47

Dodaj na SID ( "SID" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" ), wtedy będzie bez hasła, jeśli dalej nie będzie działać to nie mam pomysłu. Po połączeniu się z serwerem sprawdź logi.

teoretycznie może, jak dobrze pamiętam to jest trochę wredne połączenie się z bazą danych... chodź z drugiej strony jeśli wczoraj miałeś adma a dzisiaj już nie masz.

może amxbans d3f3nd3r ? ten jak dobrze pamiętam bardzo fajnie działał, sam z niego korzystałem i o ile nic się nie zmieniło to nie powinno być z nim problemu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.