Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Cycu :)

Ozdoby z części samochodowych i motocyklowych

13 replies w tym temacie

Recommended Posts

Siemka.

Mam do was pytanie, czy ktoś kiedyś próbował lub stworzył jakąś fajną ozdobę z części samochodowych lub motocyklowych?

Chodzi mi o takie rzeczy jak: stolik z bloku silnika, popielniczka z tłoka itp.

Oczekuje od was żebyście podesłali jakieś fajne stronki z takimi rzeczami, żeby było skąd brać pomysły oraz spytać o wasze pomysły lub jeśli ktoś takie coś robił to żeby się podzielił swoimi pomysłami, inspiracjami, bo chciałbym mieć jakieś fajne meble/ozdoby w swoim pokoju tego typu, lecz brak pomysłów na coś innego niż jakieś lampki, żyrandole czy już grubsza sprawa jak stolik z kadłuba silnika. :)

• Like 1

Pracuje przy silnikach i powiem Ci że jak wyjadę do Holandii to Ci pokaże zdjęcie stolika zrobionego z Mercedesa V6 i powiem w skrócie ZAJEBISTY WIDOK a w firmie jutro poszukam tłoka bo też widziałem że zrobili sobie popielniczke :D

• Like 1

Ten wyjazd może być nawet w czerwcu, więc nie obiecuję że to będzie szybko ale masz to jak w banku podeślę jak wyjadę :)

b6b0c3a74202.jpg

0e44d532c8c5.jpg

67e4d76dba76.jpg

f6b2f9903aa0.jpg

Żyrandol zarąbisty <3

f6e3dc7f0e26.jpg

546bc09867f4.jpg

3439eb7a73be.jpg

Coś takiego do łazienki :D

62ab85a3a4a3.jpg

eb6383a1efbc.jpg

b88f11f511c7.jpg

25ade231b16f.jpg

4024d978e064.jpg

c18e01de69b3.jpg

c9fdd585bfa7.jpg

330e45db2fcb.jpg

e4c73a205a29.jpg

Edited by amat00r

• Like 3

Powiem tak, wszystko jest do ogarnięcia bo wystarczy pogadać z tym, ten z tamtym i po znajomości wszystko się da :D

Teściu mojej ciotki jeździ na TIR-ach, więc ma dojście i znajomości w różnych serwisach, więc załatwienie tłoka to tylko kwestia czasu i pewnie jakieś kaski, bo złomu też nikt za darmo nie da :).

Znam to, bo ja sam w pracy muszę się prosić o złom który mnie się należy ^^

A pytałem dlatego, bo mam jeśli byś chciał ale może nie od TIR-a.

Kur.. nie wiem czemu ale sygna mi znikła a nic nie robiłem :/

Jak będziesz miał czas przy sobocie to możesz wysłać fotki tych swoich okazów i napisać z jakich maszyn je masz :)

Ja na zakładzie gdzie mam praktyki, to mniej więcej co rok jest wywożony złom i trochę tego jest bo łącznie za wszystko wychodzi około 600 zł, a poza tym nikt sobie z tego nie może praktycznie nic wziąć, chyba że bez pytania i żeby nikt nic nie widział a za załadunek i zwalenie tego nic nie dostajemy chociaż nie powinniśmy tego robić, ale życie jest jakie jest i prawda jest taka, że praktykanci i stażyści zawsze robią dużo więcej niż muszą i mogą :D

Jak narazie to ogarnąłem sobie 4 tłoki od Mercedesa 646 ale że by coś zrobić to muszę mieć czas na to a jak narazie to nawet w sobotę czasu nie ma, bo też pracująca jest.

Jak zmajdę czas i wenę to pokaże moją wene :D

• Like 1