Kondziu 490 Report post Posted January 31, 2019 Polski serial gangsterski z 2018r. Akcja rozgrywa się w Warszawie. Perfekcyjnie poukładane życie dilera kokainowego Kuby zmienia się w chaos, gdy z więzienia wychodzi Dario, gangster starej daty. P.S. W rolę kuby wcieli się Saful z Dixon'ów, kto słucha rapu to powinien wiedzieć o kogo chodzi, a jak nie to zapytajcie się @RudaNaRapie https://zalukaj.com/kategoria-serialu/581789,1/slepnac_od_swiatel_blinded_by_the_lights_sezon_1/ Share this post Link to post Share on other sites 3
Sylwia. 391 Report post Posted January 31, 2019 (edited) Polecam ! tak samo jak serial Ray Donovan Edited January 31, 2019 by Sylwia. Share this post Link to post Share on other sites 1
CVV 5 Report post Posted February 9, 2019 Polecam również! Share this post Link to post Share on other sites 1
abrakadabra 32 Report post Posted February 11, 2019 serial warty obejrzenia Share this post Link to post Share on other sites 1
Blacha 36 Report post Posted February 11, 2019 Namówiliście, chętnie go obejrzę w chwili wolnej. Share this post Link to post Share on other sites 1
LubieTopy 39 Report post Posted February 15, 2019 Sztywniutko!! 😀Wszystko fajnie ale kiedy 2sezon ja sie pytam 🤔 Share this post Link to post Share on other sites 1
zlopus1g 65 Report post Posted February 16, 2019 I już mi sie nie podobasz . Polecam ! Share this post Link to post Share on other sites 1
Kondziu 490 Report post Posted February 17, 2019 Na razie jest w planach drugi sezon, a co dalej to jeszcze nie wiadomo😐 Share this post Link to post Share on other sites
Kondziu 490 Report post Posted February 25, 2019 Nie mogę edytować, chciałem tylko dodać ze "Ślepnąc od świateł" zdobył TeleKamere 2019😎😍😮 Share this post Link to post Share on other sites 1