Odi 1 Report post Posted December 22, 2024 (edited) Witam, chwilę gram na dd2 i trochę meczę bułe zarówce aby zmienić mapę na okres zimowy jednak odsyła mnie na forum także jestem. Proponuję zmianę na dd2 snow w okresie zimowym wraz z jakimś dodadkiem swiątecznym, żeby jakiś ten klimat był. No chyba że pan P się bardzo upiera to chociaż na przemian raz dd2 a raz dd2 snow Oczywiście pozdrowienia dla Zarówki Edited December 22, 2024 by Odi Share this post Link to post Share on other sites 1
Klatkujący Sebek 233 Report post Posted December 22, 2024 (edited) Kiedyś tak bywało i nie powiem, mam wspomnienia z te kilka lat temu i nostalgią mi zajeżdza :). Więc jestem na tak oczywiście na przemian dd_2 i wersja snow Edited December 22, 2024 by Klatkujący Sebek Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 75 Report post Posted December 23, 2024 Nie ma Świąt Bożego Narodzenia widocznie jest chanuka (tfu) nie napiszę więcej bo jeden warn w tym roku mi wystarczy Share this post Link to post Share on other sites
Odi 1 Report post Posted December 29, 2024 (edited) No teraz juz nie ma 😜 Edited December 29, 2024 by Odi Share this post Link to post Share on other sites