Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
PuLL.

Jakie motorowery polecacie

31 replies w tym temacie

Recommended Posts

Skuter który polecam :) 

Najbardziej to z silnikiem minarelli czyli : Jako firmy : Aprilla,Yamaha/MBK Malaguti...

A modele to polecam Yamaha/MBK Booster , Aprilla Sr (najlepiej tarcza tył) , Yamaha Areox , Yamaha Neos , Yamaha Slider 

Do tych skuterów jest bardzo dużo części tuningowych jak i seryjnych 

Też polecam skutery takie jak : Peugeot Ludix/Jetforce/Speedfight/Vivacity lub też piaggio typhon.

Są to bardzo dobrze skutery ; ) 

A jako motorowery to Yamaha TZR/Apirlla RS 125 lub 50/ Yamaha Dt 80 / Senda ;) 

Też mówicie o cylindrze 70ccm3 . Jeśli chodzi o dobry cylinder to koszt w granicy 500zł ale to nie chodzi tylko o sam cylinder. Przy 2t by trzeba wymienić gaźnik,wydech żeby ten cylinder na prawdę coś dał . Jeśli w sprawie skuterów można pisać do mnie ogarnam temat i na pewno pomogę  ; ) Firmy które polecam to takie ; 

-Stage6

-Polini

-Malossi(chociaż teraz z tłokami zjeba... sprawę , ponieważ puchną )

-Hebo

Są to bardzo dobre firmy ; ) 

Ja nie wiem gdzie czytałeś że. WSK sie psuje szybko . Ja jal dałem jeden raz do mechanika wsk to jeżdżę na niej cały czas już pinad 6 mechow. Niedawno testowałem ile poszła moja to na liczniku

120Km/h kolo mnie jechł kolega skuterem aprilla areox . Ale on miał już szlify robione na niej bo ją zatarł 2razy i chce za areox 13tys to ja go wysmiałem bo kto tyle da za rozjqrbanego.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.