Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
DiVers oNe

Flesh Team No Problem.

18 replies w tym temacie

Recommended Posts

Siemka, moja propozycja. 

Co wy na to, że jak nasz koles  teamu rzuca flesha to oślepia wroga a nas nie?

Grałem na jednym z takich serwów, właśnie DD2 i fajnie było, zaprzestaje to chociaż zemście kogoś, trolowaniu i kłótni np: "Ty frajerze gdzie rzucasz tego flesha?" itp. itd.

Proszę o rozważenie. 

Jestem na inny plugin naprzykład jak rzuca flesha swojemu to go nie otrzymujemy co wy na to?!

Ziomek, czyli jesteś za, bo o to mi chodzi, powtarzam chodzi mi o to co wyżej napisał!

Propozycja mało realna, ze względu na to co napisał AchMed16274. Daje to dużą przewagę dl;a rzucającego, gdyż nie musiałby czekać aż fleshe wybuchną.

Jedyne co w takiej sytuacji może być dodane, to info dla rzucającego i oślepionego przez członka swojego teamu o tym kogo oślepiłeś/kto Cię oślepił.

• Like 1

A ja jestem tego zwolennikiem, to już się staje denerwujące jak połowa "nowicjuszy" nie wie po co tak naprawdę jest ten flesz. Kupują go a nawet nie wiedzą do czego służy, rzuci byle popadnie i potem połowa teamu na fleszu jest, większość jest z was na nie, ale na serwerze widać ciągłe pretensje typu "zaje*** flesz". Tak jak napisałem na TAK.

To ostatecznie  można zrobi tak. Gdy rzucasz flesha, oślapiasz się i przeciwny team, sojego nie.

I tak będzie najlepiej, bo można samemu się oślepi, ale teamu swojego nie. :D

Jestem na OGROMNE NIE! Ludzie pomyślcie trochę co by się stało z serwerem... Zgadało by się dwóch takich, że przypuśćmy...,,Ja rzuce flesza ty wbiegasz i kasujesz!" NIE NIE NIE no co wy...jest to propozycja fatalna...użyjcie wyobraźni jak by to cwaniaczki wykorzystywały na korzyść. Dla mnie to by było oszustwem ogromnym...

Popieram gracza SiKoR.

Jeżeli już to można zwiększyć czas bana za takie coś i tyle ode mnie w temacie.

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Temat został zamknięty przez moderatora

Powód: Propozycja odrzucona

Jeżeli się nie zgadzasz lub chcesz, aby temat został otwarty to raportuj ten post.

pozdrawiam,

cs-kopytko.pl - Sieć serwerów Counter Strike - serwery cs

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.