CzubaS 24 Report post Posted February 25, 2014 (edited) WitamChciałbym w tym temacie rozmawiać o tym co sie dzieje na trybunach naszej ekstralasy i nie tylko.Filmy , Zdjęcia , Opisy wyjazdów wszystko co tylko przyjdzie Wam do głowy. Oczywiście chciałbym wiedzieć co o tym sądzicie Na poczatek posumowanie poprzedniej kolejki a to z dzisiaj Śląsk Wrocław 2-3 Ruch Chorzów Niebiescy się bawią I jeszcze Święta Wojna http://globalultras.com/wisla-krakow-cracovia-23022014/ Trochę klasyki z greckich stadionówOlympiakos Edited February 25, 2014 by CzubaS Share this post Link to post Share on other sites 1
GroVeN 7 Report post Posted February 25, 2014 to jest polska. Tego nie ogarniesz Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted February 25, 2014 (edited) a dziś dodana 23 kolejka T-Mobile śmiesznej klasy Niestety z powodu bojkotu w Bydgoszczy cisza ...a tak było na wyjeździe w Gdańsku !!!! Edited February 25, 2014 by CzubaS Share this post Link to post Share on other sites
soon 39 Report post Posted February 25, 2014 W moim sercu tylko POGOŃ SIEDLCE / LEGIA WARSZAWA / CHELSEA LONDYN / REAL MADRID / ARSENAL / PSG / MANCHESTER UNITED A więcej na temat mojego miastowego klubu (zdjęcia żylety) tutaj: http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/33621-kibicowskie-%C5%BCycie/ Share this post Link to post Share on other sites 1
JAGIELLONCZYK 272 Report post Posted February 26, 2014 ja tam stawiam tylko na Polskie kluby czyli Jagiellonia na pierwszym miejscu, a potem Warmia Grajewo,Mazur Ełk, Sokół Sokółka. No i sympatia do Siarki Share this post Link to post Share on other sites
gubon 2 Report post Posted February 27, 2014 Ostatnio słyszałem fajny kawałek i dobry klip jest: Znacie może? Share this post Link to post Share on other sites 2
JAGIELLONCZYK 272 Report post Posted February 27, 2014 Pewnie, że tak on tour ! Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted February 27, 2014 Znamy oczywiście ! Ajax w Niemczech Share this post Link to post Share on other sites
ciara 15 Report post Posted February 27, 2014 (edited) Like,Like Edited February 27, 2014 by ciara Share this post Link to post Share on other sites
soon 39 Report post Posted February 27, 2014 PSZYPADEG ? NIE SONDZE. Share this post Link to post Share on other sites 1
ciara 15 Report post Posted February 28, 2014 Dziwisz się, bo ja nie Warszawa jest tam od ch**** ludzi więc no mają chyba największą liczbę kibiców chociaż mogę się mylić Share this post Link to post Share on other sites
Blackhill 973 Report post Posted February 28, 2014 @,skąd pochodzisz Jagiellonia , Sokół Sokółka Moje kluby Share this post Link to post Share on other sites
soon 39 Report post Posted February 28, 2014 (edited) Na ulicy to nic.. Chociaż widziałem kiedyś filmik Legii. Na stadionie to jest piękne! 3....... 2...... 1...... Edited February 28, 2014 by soon Share this post Link to post Share on other sites
JAGIELLONCZYK 272 Report post Posted March 1, 2014 A propo rac, stare ale coś pięknego! Widzew w akcji : Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted March 2, 2014 Zagłebie Lubin - Zawisza Bydgoszcz 3-1 dzi**i osucha! piłkarze d**wki osucha !! Jagiellonia traci flagi...Mecz przerwany Share this post Link to post Share on other sites
GRINGO 871 Report post Posted March 2, 2014 @UPZ tego co słyszałem, to te flagi wpadły w ręce Legi już kiedyś a na tym meczu po prostu zostały powieszone - info nie potwierdzone, sam się nie interesuje, tak tylko wspominam Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted March 3, 2014 tak zgadza się, flagi zostały przejete podczas pierwszego meczu tych drużyn w tym sezonie. Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted March 6, 2014 (edited) no to podsumowanie poprzedniej kolejki. nie mogłem edytować poprzedniego.. Edited March 6, 2014 by CzubaS Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted March 10, 2014 W weekend Pogoń Lębork traci 4 flagi na rzecz Gryfa Słupsk. Share this post Link to post Share on other sites
Davis 447 Report post Posted March 10, 2014 W weekend Pogoń Lębork traci 4 flagi na rzecz Gryfa Słupsk. W akcji uczestniczyła większa grupka kibiców Lechii Gdańsk. Jak już podajesz info to dokładnie. Jagiellonia traci flagi... Jagiellonia utraciła 51 flag dawno temu, po akcji kibiców Legii grupy "Nieznani Sprawcy", w trakcie meczu wisiały tylko 2 flagi i zostały one schowane od razu ... Pisząc takie relacje kibicowskie popytaj ludzi dokładnie co i jak się działo, nie podawaj fałszywego info Share this post Link to post Share on other sites 2
CzubaS 24 Report post Posted March 11, 2014 (edited) Jagiellonia utraciła 51 flag dawno temu, po akcji kibiców Legii grupy "Nieznani Sprawcy", w trakcie meczu wisiały tylko 2 flagi i zostały one schowane od razu ... Pisząc takie relacje kibicowskie popytaj ludzi dokładnie co i jak się działo, nie podawaj fałszywego info schowane od razu? w momencie gdy policja przeganiała fanatyków Legii z sektora gości to te flagi jeszcze wisiały. a napisałem że Jaga straciła je wcześniej a nie na tym meczu Pozdrawiam. bez spiny a tak przy okazji : Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków zawiesza działalność związaną z meczami piłkarskimi rozgrywanymi przez Wisłę Kraków pod sztandarami Wisły Kraków S.A. "Podczas meczów nie będzie zorganizowanego dopingu, nie będą też wywieszane flagi, nie będziemy angażować się w akcje marketingowe ani żadne inne imprezy. Nie namawiamy jednak nikogo do bojkotu meczów Wisły. Niech każdy kibic sam decyduje o tym, gdzie chce oglądać najbliższe spotkania(...)" źródło: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/5419-oswiadczenie-skwk.html Edited March 11, 2014 by CzubaS Share this post Link to post Share on other sites
JAGIELLONCZYK 272 Report post Posted March 12, 2014 Atmosfera,doping,oprawa na meczu Jaga-Zagłębie Share this post Link to post Share on other sites
CzubaS 24 Report post Posted March 12, 2014 (edited) no całkiem całkiem. ale coś mały ten młyn.. czy to tylko część ?a tu Sandecja na wyjazdowym meczu PP w Lubinie a tutaj West Ham w 1971 ! Edited March 12, 2014 by CzubaS Share this post Link to post Share on other sites