Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
**Sky**

De_dust2_b

10 replies w tym temacie

Recommended Posts

Witam, otóz zauwazyłem, że grając na mapie de_dust2_b za każdą razą ktoś zasuwa po txt, a jeszcze do tego inni widząc to również zaczynają wskakiwać na txt. I właśnie dlatego nasuwa się pytanie po co w ogóle taka mapa ? Rozumiem, że jest to dosyć mała mapa i biorąc pod uwagę ilość ludzi grających na serwerze jest mapą adekwatną do liczby grających osób, ale czy jeżeli po kilka osób lata po txt to gra się fajnie ? Nie sądze ;c A więc moja propozycja jest taka aby tej mapy poprostu się pozbyć :P.

Za chodzenie po txt jest ban więc wystarczy że będzie jakiś admin na serwerze i po problemie :-) a po za tym jak ktoś jest na txt to go widać i słychać chyba że ma niewidzialność :-)

jeśli chodzi o mnie to jestem na #NIE ponieważ ta mapka jest bardzo fajna dobrze sie na niej gra i inni gracze też ja bardzo lubią :) 
DODAM jeszcze że graczy ostatnim razem przybyło lecz adminów BRAK !  :/ trzeba pisać po steamach aby zgłosić czitera i wgl :0 :/ 

PO mojemu to co napisał WEST to przekracza granice. Mapa DD2_long jest Jedną z Najbardziej grywalną mapą na COD więc usunięcie jej dałoby straszne skutki  moim zdaniem Niech zostanie Jak jest Pozdro ! ;) 

Obie mapki są spoko.

Problem z txt polega na tym że admini są za mało aktywni.(mówie o niektórych adminach)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.