Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Jaason

Przenikanie przez całą rundę

39 replies w tym temacie

Recommended Posts

Hej.

Mam ciekawy wydaje mi się pomysł by uruchomić przenikanie przez graczy przez całą rundę. Gracze rzadko kiedy się podsadzają i grają tutaj TP więc myślę korzyści z tego powodu będą większe. Mniejszy wkurw blokowanych graczy.

Na początku rundy przez parę sekund jest uruchomione przenikanie przez graczy , gdy się wyłącza to występuje takie coś że często lądujesz na gracza głowie z którym biegłeś i też zatrzymuje cię  ,  denerwuje mnie to  gdy chce się np. szybko zraszować B  , gdyby to usunęło problem to jestem za wprowadzeniem tej propozycji przenikania .

• Like 2

Jak najbardziej na +, zdarza się że ,,pojedynek snajperski'' po stronie TT jest niemożliwy.

No, ale tal było zawsze...

Odnosnie tego, że kogoś wywala w powietrze. Zostało to wprowadzone dlatego, że pod koniec przenikania, gdy gracze ustawili się jeden  drugim to ich blokowało i do końca rundy nie mogli się ruszyć.

Ja jestem neutralny, jednakże wiem, że wile graczy jest przeciwnych przenikaniu i już źle patrzy na to, że na początku w ogóle tak owe jest.

Ja jestem neutralny, jednakże wiem, że wile graczy jest przeciwnych przenikaniu i już źle patrzy na to, że na początku w ogóle tak owe jest.

Być może, jednak nie jest to serwer gdzie gra się super TP, każdy lata jak chce i grają też bardzo niedoświadczeni gracze. Może się zdarzyć, że gracz taki gdzieś stanie i kogoś zblokuje, nie wspominając o typach którzy to robią specjalnie. Gdyby to podsumować wydaje mi się, że korzyść z wprowadzenia takiego rozwiązania byłaby zdecydowanie większa. Myślę, że należy dostosować plugin do ludzi na serwerze.

Skoro jest i się sprawdza w tym ograniczonym zakresie to można nieco je ulepszyć by nie denerwowało właśnie przy blokowaniu i przy podrzucaniu gracza  w powietrze. Mnie się na środku z awp od strony T zdarzyło w jednej rundzie być chyba z 3-4 razy podrzuconym do góry :P trochę to irytujące. 

To już jest przeszkadzanie w grze a wydaje mi się, częściej ktoś komuś przeszkadza niż pomaga (vide podsadzanie) którego na tym serwie uświadczyłem raz lub dwa odkąd tu gram. To nie TP :P

Właśnie te przenikanie na początku też bywa denerwujące. Biegniesz i nagle jeb do góry i zwalnia Ci akcję. To nazywasz urealnieniem? Albo stoisz z awką na środku ktoś przechodzi przez Ciebie jeb do góry i dostajesz nie żyjesz :P

Więc albo w ogóle wyłączyć albo włączyć w 100%. 

Jestem na nie. Skoro jedynym argumentem jaki potrafisz podać dla owych zmian jest to, że przeszkadza Tobie te 'wskakiwanie komuś na głowę' na respie to lepiej już pomyśleć o przywróceniu standardowych rozwiązań. Nie róbmy 'wioski' panowie, osobiście spotykałem się z taką modernizacją na serwerach gdzie mało kto zaglądał, a jeśli już to wypróbować działanie 'czitów'.

Rozumiem, że przeczytałeś cały wątek a nie ostatnią wypowiedź? Ja osobiście lubię serwery gdzie to jest wprowadzone. Jak mówię to FFA nie TP. Tutaj nie ma podsadzania, jedynie przeszkadzanie.

Edited by Jaason

Właśnie te przenikanie na początku też bywa denerwujące. Biegniesz i nagle jeb do góry i zwalnia Ci akcję. To nazywasz urealnieniem? Albo stoisz z awką na środku ktoś przechodzi przez Ciebie jeb do góry i dostajesz nie żyjesz :P

Więc albo w ogóle wyłączyć albo włączyć w 100%. 

No to lepszym wariantem było by przedłużeniem o kilka sekund przenikania na respie, oczywiście, jak się da i nie będzie to czasochłonne do ustawienia

To najlepiej usunąć to przenikanie na początku lub tak jak jest wyżej napisane ustawić na całą rundę choć wolałbym jak by można było przechodzić przez graczy bo niektórzy strasznie blokują lub zasłaniają AWP

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.