Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
`Fucktycznie^

Czas coś z tym zrobić

17 replies w tym temacie

Recommended Posts

A więc, piszę ten temat, aby administracja poruszyła sprawę z reklamą , czy czyms podobnym aby serwer postawić na nogi, ogólnie wiele nie trzeba wbiłem sobie dziś grały boty, po tym jak zaprosiłem wszystkich znajomych ze steam po 10 minutach miało to taki rezultat:

51304054116203367902.jpg

Wystarczyło by dodac 2 sloty tak jak było kiedyś i wykupić reklamę na +/- miesiąc . 

• Like 1

Scr nie robilem ja bo gram na grafice 640x480 , a chcialem pokazac ile steamow gra, i mam do niego prawa autorskie :) Dodam, ze Da Miano, Cycu, WGW, Possible, Ajkuś nie zapraszalem na steam, sami weszli to samo ci którzy grali na ns.

• Like 2

Mnie zaprosiłes ale już kończyłem na dzisiaj z kompem, sory

Reklama dobry pomysł. Poza tym jak są steam'owcy to można ich poprosić o zapraszanie znajomych...

Jestem na duże tak!!;) trzeba by wkoncu rozruszać te Tp;D wiem ze juz nie mam tam Admina ale szacunek do serwera zostal;) od niego to się wszystko zaczęło ze tutaj jestem i szkoda by było zeby upadł; (( Wbilem dzisiaj i wspomnienia powróciły jak grał Jurand, madara, pikachu i wiele wiele innych!! Pzdr tych o których zapomniałem ale skleroza nie boli;))

• Like 2

Ogólnie na początek, wywalić botów, potem zapraszać znajomych, rozkręcać serwer, wykupić reklamę.

Fajnie, jakbyśmy nawet na forum zgadywali się, np. w sobotę o 20 wszyscy wbijamy ;)

Edited by JAGIELLONCZYK

no właśnie można sie ugadywać i pograć wieczorami, tak jak @JAGIELLONCZYK zaproponował. Warto by usunąć bo nawet jak wbija 5 osób to dalej pojawiają sie te boty i psują gre.

P.S. kto jest za tym aby na jutro sie umówić i pograć gdzieś w godzinach 18-22

• Like 2

widzę już paru chętnych na sobotę 20.00 więc też wpadnę. postaram się kogoś ogarniętego załatwić żeby też wpadł

wbijcie teraz bo widzę że pare osób grać, oczywiście kto chce sobie pyknąć :)

Edited by Cycu :)

• Like 2

44324979639295854549.jpg

(fotka za godziny 17-18)
Po po pierwsze proponuję dodać slotów bo niedługo nie bd można wbić XD

Co do tej soboty to ok, ja jak mam chile czasu na grę to wbijam na tp i zapraszam od gory do dołu znajomych : D

• Like 1

Nad czym tu debatować... sprawa jasna, że serwer trzeba rozkręcać. Reklama sama w sobie nic nie da, bez zaangażowania graczy. Ja robię co mogę, reklamy są wykupywane raz w miesiącu po 50zł na jeden z serwerów. Slotów póki co jest 15, bo nie są one darmowe, a za pusty serwer nie ma co przesadzać ze slotami. Jeżeli grywalność wzrośnie, wrócimy do 19.

Za 2 dni wykupię reklamę na serwer TP. Będzie ona trwała jakieś 2 tygodnie i w tym czasie szczególnie proszę o zaangażowanie tj. wchodzenie (nawet jak serwer pustawy), zapraszanie znajomych, reklamowanie itd. Bez tego grywalność lekko wzrośnie, ale po zakończeniu nic nie zyskamy, bo serwer wróci do stanu poprzedniego. Jak sam autor tematu zauważył, wystarczy troszkę chęci, poświęcić kilka chwil podczas gry jesteśmy martwi i zaprosić znajomych (nawet kilka razy). To dużo daje i przynosi najlepsze efekty!

Stałych graczy zapraszam do składania podań o admina. Również na TP zostanie udostępniona funkcja admina testowego.

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.