Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Mint1997

Wydłużenie czasu doliczanych fragów za boty

3 replies w tym temacie

Recommended Posts

Witam, 

postanowiłem założyć temat odnośnie niezaliczanych fragów za boty po godzinie 23:00. Mam oczywiście na myśli fragi, które liczyłyby się w rankstats do statystyk.

Rozmawiałem o tym z headcraB.!.

Kolega również stwierdził, że to fajny pomysł. 

Nieraz widziałem, jak wiele osób w tygodniu o 23 wychodzi z serwera, żeby nie psuć sobie statystyk (lub grają dłużej - tak jak również ja i wyżej wspomniany kolega, dopóki nie dowiedzą się, że niszczą sobie statystyki, a fragi za zabicie botów się nie liczą).

W związku z tym chciałbym prosić o rozważenie możliwości przedłużenia zaliczania fragów do rankstats za boty do 24:00 w tygodniu i chociażby do tej samej godziny w weekendy. 

Co myślicie na ten temat?

Pozdrawiam :)

• Like 2
  • Thanks 1

Cze, szanowny Pan razem ze mną (oraz z @olekproskiller xD rozważaliśmy te pomysły i jesteśmy jak najbardziej za wydłużeniem czasu zaliczanych statystyk.

Zaznaczam, że również przyłączam się do wydłużenia zaliczania do północy w powszednie dni i weekend, choć z mojej strony chciałbym dodać, aby już ok. godziny 10:30-11:00 uaktywnić zaliczanie statystyk. Ile razy nie wchodziłbym na gametracker’a po 10/11, to praktycznie w 90% przypadków gra tam po dwóch-trzech „żywych” graczy. Ciekaw jestem zdania innych [=

• Like 1
  • Thanks 1

Warto jeszcze zaznaczyć, że tendencja żywych graczy ostatnio wzrosła. Ile razy nie graliśmy - a mnie codziennie ostatnio i tak nie ma - to zawsze było nawet po kilka osób (wykluczając tym samym automatycznie kilka botów lub je wszystkie).

Tak nawet po 23 jest - gdzie wtedy boty przełączają się na szeregowych, nie jest liczone nic do rankstats, a każde zabójstwo (nawet na żywym graczu) lub strzał liczy się jako spudłowały i automatycznie spada m.in. celność (czyli jak bym opróżniał magazynek na ścianie). Ja uważam, że wydłużenie zaliczania statystyk od 10:30/11:00 do 24:00 ma jak najbardziej sens. Gramy po to, aby coś konkretnego osiągnąć, to z kolei cieszy - oczywiście jak się to komuś faktycznie uda. Bo nieraz się zapomni, że już jest po 23 i kapuchę zaczynasz robić ze swoich statów d:

• Thanks 1