eN2E 9 Report post Posted March 21, 2021 (edited) Coś takiego zostało wprowadzonego na serwer? Dostałem bana za 32 bity ??? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-kopytko.pl [AMXBans] Powod: 'Zmien grafike na 32 bit' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:30815854' [AMXBans] Twoje IP: '82.94.19.25' [AMXBans] =============================================== EinvisibleeN killed Domino with ak47 Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Edited March 21, 2021 by eN2E Share this post Link to post Share on other sites
Olek pro skiller xd 175 Report post Posted March 21, 2021 Tak, u nas na serwerach jest to już dość długo. Wiesz jak poprawnie przejść test na grafike? Może być kilka przyczyn przez które dostałeś bana za grafikę. Poszukaj na forum poradników o tym jak poprawnie przejść test i jakie są ewentualne problemy w rozwiązywaniu testu na grafie przez użytkowników wersji non-steam cs'a ale z tego co wiem to grasz na steam a rzadko się zdarza użytkowniką steam ze test na grafikę pojawia sie z błędami często spotykanymi na wersjach NS. Share this post Link to post Share on other sites 1
eN2E 9 Report post Posted March 22, 2021 Najlepsze jest to, że wyskoczyło mi to dopiero wczoraj. Niestety jest to trochę źle zrobione. Otóż byłem w trakcie robienia tego testu, ale skończyła się runda. Jako, że runda się skończyła to test również i zaraz dostałem bana Share this post Link to post Share on other sites