Funky123 0 Report post Posted July 30, 2011 Siema od dłuższego czasu gdy sobie gram wyskakuje mi takie coś [steam connection lost] wywala mnie wtedy ze servera ;/ i niewiem co z tym zrobić.Wie ktoś może czym to jest spowodowane? Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,338 Report post Posted July 30, 2011 - przeskanuj sobie kompa antyvirem. - zrob defragmentacje - wywal jakieś śmieci, opróżnij kosz - wywal ten plik ClientRegistry.blob i niech ci go ściągnie. nie gwarantuje Share this post Link to post Share on other sites
Funky123 0 Report post Posted July 30, 2011 Ok postaram się to zrobić.Z góry dzięki:) Share this post Link to post Share on other sites
malesiak 12 Report post Posted July 30, 2011 A ja się tym nie przejmuję... Pokazuje mi się to CZASAMI 2-3 razy danego dnia, ale zazwyczaj to mi nie wyskakuje. Tak czy siak, wykorzystaj podpowiedź Petrusa - może coś pomoże... aczkolwiek są to czynności, które powinno się wykonywać samemu raz na jakiś czas! Share this post Link to post Share on other sites
Winyl 0 Report post Posted October 13, 2011 Mi to też czasem wyskakuje kiedy mam przymulonego neta. Share this post Link to post Share on other sites