quantiq 59 Report post Posted September 11, 2013 (edited) 1. Nick z Serwera: quantiq 2. Steam ID: STEAM_0:1:60205783 3. Wiek: 21 4. Czas spędzony na Serwerze: 82 godziny 5. Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: byłem tutaj opiekunem CoD 6.Znajomość AMXX (x/10) 9/10 7. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Czemu ja? Często muszę wołać adminów, aby zbanowali kogoś z graczy, nawet teraz, po powrocie, gdy gram od 3 dni musiałem już kilka razy wołać pomoc. Jako admin rzetelnie wypełniałem swoje obowiązki. 8. Mikro [TAK/NIE]:tak 9. Akceptacja Regulaminu:tak 10. Reklamy/SMS: http://cs-gra.pl/-vt103569.htm#293421 http://3mod.pl/topic/28738-cs-kopytkopl-dd2codtpdmbf2free-admin/ http://rzeznia.eu/index.php?showtopic=137101 http://cs-soplica.com/topic/133681-cs-kopytkopl-dd2codtpdmbf2free-admin/ http://pasjonaci-cs.pl/viewtopic.php?p=14564#14564 Edited September 11, 2013 by quantiq Share this post Link to post Share on other sites 4
maksiu921 338 Report post Posted September 11, 2013 JESTEM NA TAK.! Wydaje mi się że mogę przywitać Cię w Drużynie.! co ja mam dużo gadać, ogarniety, kulturalny i wgl.. nie hejtowac że duże odstępy między linijkami, ale quantiq nie mogl inaczej dodac normalnego podania.! Share this post Link to post Share on other sites
Haneczka1985 99 Report post Posted September 11, 2013 Oczywiscie ze jestem na TAK, spelnia wszystkie wymagania a na dodatek radzil sobie jako admin CoD na serwerach kopyta. Share this post Link to post Share on other sites
Davis 447 Report post Posted September 11, 2013 (edited) Ja jestem osobiście na TAK, bo reszta adminów DD2 to chyba buja w obłokach .... W końcu będzie mi miał kto pomagać! Stary bywalec chyba znany przez wszystkich Edited September 11, 2013 by Davis Share this post Link to post Share on other sites
ciara 15 Report post Posted September 11, 2013 według mnie quantiq powinien zostań adminem , ponieważ ogarnia,panował by większy porządek na serwerze ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Baku:S 302 Report post Posted September 11, 2013 Też jestem na TAK . Myślę, że nie muszę mówić dlaczego . Ogarniałeś wcześniej to i teraz ogarniesz , ale quantiq nie mogl inaczej dodac normalnego podania.! Bo to jest quantiq , zawsze musi mieć coś co wyróżnia go wśród innych . Share this post Link to post Share on other sites 3
`CR7 158 Report post Posted September 11, 2013 ja na tak troche mixów z Tb przegrałem i nic na cb złego nie moge powiedzieć, a wrecz przeciwnie na serwerze też opanowany, 0 spiny, dawać mu tego admina ps. opiekun dd2 by sie przydał ;> Share this post Link to post Share on other sites
truskaw 22 Report post Posted September 11, 2013 Ujmę to w trzech literach: Tak ! Witamy na pokładzie Share this post Link to post Share on other sites
BlaxX 14 Report post Posted September 11, 2013 Na TAK grałem z tobą już nie raz dobrze dysponowałeś władzą admina na dd2 myślę że i teraz podołasz Share this post Link to post Share on other sites
JoOo 64 Report post Posted September 11, 2013 Po prostu odpowiedni człowiek na odpowiednie miejsce. Share this post Link to post Share on other sites 2
Drew Stratford 390 Report post Posted September 11, 2013 Nie ma się co rozpisywać - TAK! Share this post Link to post Share on other sites
Wujek-DiscoParty 93 Report post Posted September 11, 2013 Jak najbardziej na TAK chłopak ogarnia wie co i jak, bez zarzutów Share this post Link to post Share on other sites
Osama 49 Report post Posted September 11, 2013 Noooooo Tak , Powody UP :> Share this post Link to post Share on other sites
AchMed16274 123 Report post Posted September 12, 2013 (edited) Ja jestem osobiście na TAK, bo reszta adminów DD2 to chyba buja w obłokach .... W końcu będzie mi miał kto pomagać! Stary bywalec chyba znany przez wszystkich No bujam w obłokach ja nic a nic nie robię na DD2 masz rację. Co do podania ja tego pana tylko 1 raz widziałem na serwerze DD2 a wchodzę często gdyż co chwilkę mam spam na steam że ktoś odpalony. Po 2 w czwartym punkcie nie powinny się znajdować psychostaty? Po 3 ufam Maksiowi i jeśli piszę tak jak pisze jestem za ale jak dla mnie to za mało tych godzin ma na DD2 albo niech zacznie grać na tym nicku co podał tyle w temacie TAK Aha w dodatku 1 z reklam została usunięta z Forum gdyż została napisana w złym dziale Edited September 12, 2013 by AchMed16274 Share this post Link to post Share on other sites
GRINGO 871 Report post Posted September 12, 2013 Ooo.. ta niedziałająca reklama mnie zdezorientowała... i co ja mam z Toba zrobić ;DDobra, bez zbędnego owijania, Petrus dodaj mu admina. Share this post Link to post Share on other sites
arnold 115 Report post Posted September 12, 2013 Jestem na tak . Chociaż dopiero wróciłeś . o reszta adminów DD2 to chyba buja w obłokach .... Chyba to o sobie mówisz . Share this post Link to post Share on other sites 4
NeVeR !? 20 Report post Posted September 12, 2013 Jestem Na Tak, ale 1 minusem jest że dopiero wróciłeś i już podanie. Założył bym się gdyby był to ktoś inny mniej znany co wrócił wiekszość osób było by na NIE! Share this post Link to post Share on other sites 1
Blackhill 973 Report post Posted September 12, 2013 Masz moje TAK. Potrzebna jest taka pomoc. Ogarniaj botów Share this post Link to post Share on other sites
Mateuszek;* 52 Report post Posted September 12, 2013 Odpowiedź inna niż TAK była by niewłaściwa. Share this post Link to post Share on other sites
mAlinowazelkA 148 Report post Posted September 12, 2013 TAK. Chyba wszystkie argumenty zostały wymienione wyżej. Podpisuję się tylko pod tym. Share this post Link to post Share on other sites
jacko 42 Report post Posted September 12, 2013 Założył bym się gdyby był to ktoś inny mniej znany co wrócił wiekszość osób było by na NIE! Zgadza się, jednak Quantiq nie zwbudza zadnych wątpliwosci. Na TAK powody UP Share this post Link to post Share on other sites 1
nattOwe. 372 Report post Posted September 12, 2013 quantiq już od dawna jest na kopytku, każdy go zna i wie na co go stać Ogarnie admina DD2 jednym paluszkiem ;p Share this post Link to post Share on other sites
Basteqq 75 Report post Posted September 12, 2013 Na tak! Powody wcześniej wymienione! Share this post Link to post Share on other sites
`Fucktycznie^ 253 Report post Posted September 12, 2013 tag ; D Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,338 Report post Posted September 12, 2013 a niech ma xD Podanie zaakceptowane. Share this post Link to post Share on other sites 2