Zankor 0 Report post Posted October 12, 2013 (edited) Siema jestem tutaj nowy dzisiaj zacząłem grać na serwerze i postanowiłem założyć konto na forum bo zamierzam korzystać regularnie z niego wiem że aby pisać na chacie trzeba mieć 20 postów ale nie wiem co pisać w postach ponieważ nowy jestem to mam prośbę aby mnie to jakoś nie tyczyło taki mały wyjątek za to będę aktywny na chacie od początku a te posty uzupełnię w swoim czasie.Gram u was na dust2 Mam na imię Patryk woj.Lubelskie gram na serwerach Home-Edition Baton poland i jestem adminem nick Zankor tak jak tutaj więc nic się nie zmieniło słyszałem że tutaj za admina się nie płaci czy ktoś powiem mi co i jak z tym adminem byłbym bardzo wdzięczny w razie pytań pogaduszek pisać Myślę że dobrze nam się razem będzie grało pozdrawiam A i jeszcze jedno tak mi się przypomniało nie wiem czy tak jest więc zapytam od razu macie może tutaj takie grupy że np: kobiety mają swoja grupę girlz czy coś i się świecą na jakiś charakterystyczny kolorek różowy czy coś ale rozejrzę się to trochę załapie co i jak Edited October 12, 2013 by Zankor Share this post Link to post Share on other sites
Basteqq 75 Report post Posted October 12, 2013 Siemka Miłego grania i korzystania z forum. Share this post Link to post Share on other sites
Darek 2,381 Report post Posted October 12, 2013 (edited) Witaj Aby uzyskać Admina serwera trzeba spełnić warunki: http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/9678-wz%C3%B3r-podania-o-admina-serwera-update-10913/ Jeśli jesteś Kobietą zaznacz w ustawieniach profilu i wtedy będziesz mieć różową nazwe użytkownika i range "Lejdis". Co do chatu'u (shoutbox) musisz mieć min. 20 postów i tu nie ma wyjątków. Tematy codziennie są nowe, ale nie spamuj Edited October 12, 2013 by Darek Wiertelorz Share this post Link to post Share on other sites
DiVers oNe 0 Report post Posted October 12, 2013 Siemankoooooooooo. Zapraszam na DD2 i powodzenia w fragowaniu. Co do shoutbox-a tak jak darek napisał, nie ma wyjątków. Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,078 Report post Posted October 12, 2013 Witaj Aby uzyskać Admina serwera trzeba spełnić warunki: http://www.cs-kopytk...a-update-10913/ Jeśli jesteś Kobietą zaznacz w ustawieniach profilu i wtedy będziesz mieć różową nazwe użytkownika i range "Lejdis". Co do chatu'u (shoutbox) musisz mieć min. 20 postów i tu nie ma wyjątków. Tematy codziennie są nowe, ale nie spamuj Napisane wszystko ci i ja bym napisał. Pozostaje mi napisać - CZEŚĆ i zapraszam na DM+BF2 Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 0 Report post Posted October 12, 2013 Okej będę się starał dziękuję za info To gramy Share this post Link to post Share on other sites
zniszczenie 15 Report post Posted October 12, 2013 Witaj Share this post Link to post Share on other sites
Na Lajcie 13 Report post Posted October 12, 2013 Siemaneczko Share this post Link to post Share on other sites
WestCoast Customs 527 Report post Posted October 12, 2013 Siemanko Serdecznie zapraszam na CoD'a Share this post Link to post Share on other sites
NeVeR !? 20 Report post Posted October 12, 2013 Siemka,Co tam Ziom Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 0 Report post Posted October 12, 2013 Co tam to że ciężko się odnaleźć na forum chodzi mi o to np http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/30389-avatar-sygnatura/&do=findComment&comment=139630 i w złym miejscu umieściłem ale w zleceniach pisało że nie mogę utworzyć tematu może ktoś chętny do pomocy Share this post Link to post Share on other sites
Drew Stratford 390 Report post Posted October 12, 2013 Siemka Pisałem Ci na gg co musisz zrobić Share this post Link to post Share on other sites
dziadzia 42 Report post Posted October 13, 2013 Witaj. Zycze milej zabawy. Share this post Link to post Share on other sites
Blackhill 972 Report post Posted October 13, 2013 siema Share this post Link to post Share on other sites
Tecku 45 Report post Posted October 13, 2013 Czesc BF2+DM odwiedz! Share this post Link to post Share on other sites