ZaBiJaKa ^_^ 0 Report post Posted July 5, 2015 (edited) Witam wszystkich jestem tutaj nowy mam nadzieję że mnie miło przyjmiecie, przychodzę tu z innej sieci która właśnie została zamknięta , szukałem szukałem i odnalazłem wasze wspaniałe forum jak i serwery, myślę że wiekszość pogram na codzie jak mi powiecie czym najlepiej grać jak i normalnymi i jak i klasami premium A tak z innej beczki to mam na imię Michał pochodzę z okolic Konina Woj. Wlkp , gram na platformie steam i mam nadzieję że mnie polubicie , i i nie bójcie się bo ja strasznie lamie choć w cs`a grałem przez 6 lat teraz miałem większą przerwę , a na serwerze bd tak od 16 - do wieczora bo wiadomo praca, jak coś jeszcze byście chcieli wiedzieć to pytać P.S. A i chciałbym w przyszłości zostać u was moderatorem, lubię takie obowiązki także tego... Pozdrawiam wszystkich na forum xD Edited July 5, 2015 by ZaBiJaKa ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Navja 244 Report post Posted July 5, 2015 Witam i życzę miłej gry Share this post Link to post Share on other sites
zebra terrorystka 62 Report post Posted July 5, 2015 No elo Share this post Link to post Share on other sites
grizzly 10 Report post Posted July 5, 2015 zapraszam na dm bf2 Share this post Link to post Share on other sites
Blackhill 973 Report post Posted July 5, 2015 Witam Share this post Link to post Share on other sites
M1sz3L 158 Report post Posted July 5, 2015 Siemanko Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,097 Report post Posted July 6, 2015 Siemka Share this post Link to post Share on other sites
Virdan 0 Report post Posted July 6, 2015 Siemka i Powodzenia w dążeniu do Moderatora Share this post Link to post Share on other sites
boom ! CAT-SHOOT 75 Report post Posted July 6, 2015 siemka Share this post Link to post Share on other sites
ZaBiJaKa ^_^ 0 Report post Posted July 6, 2015 Witam witam milych ludzi i jednak na dd2 u was pogram fajny serwer mili gracze xD Share this post Link to post Share on other sites
szymon33224 16 Report post Posted July 6, 2015 Witam Share this post Link to post Share on other sites
Małpa 937 Report post Posted July 6, 2015 Siemka Zabijaka. Mam wrażenie, że już gdzieś Cię spotkałem.. ;] Share this post Link to post Share on other sites