Wiktoria 16 Report post Posted November 29, 2019 (edited) Macie mojego ryjca haha🤣 Edited November 29, 2019 by Wiktoria Share this post Link to post Share on other sites 8 1
Trampek91 14 Report post Posted December 31, 2019 (edited) To ja też się pokaże 😂 Zdjęcie z maja 2019 Edited December 31, 2019 by Trampek91 Share this post Link to post Share on other sites 5
DoLoT 662 Report post Posted December 31, 2019 a teraz mój twarzogębacz 07.01.2017 r. Share this post Link to post Share on other sites 6
Nevertrust 3,078 Report post Posted December 31, 2019 @Trampek91 kurde cały czas mnie Twój avek mylił Share this post Link to post Share on other sites 2 Petrus, December 31, 2019 Myślałem, że chociaż podobny będzie :)
Kondziu 490 Report post Posted January 1, 2020 @DoLoT tak samo jak u @Nevertrust niby masz swój wiek, ale strasznie młodo wyglądasz 🤔 Share this post Link to post Share on other sites
RudaNaRapie 312 Report post Posted January 2, 2020 Ruda i Kuba pozdrawiają 😊😘 Share this post Link to post Share on other sites 8 2
DoLoT 662 Report post Posted January 3, 2020 Kinga o to co nowy gracz 🗿. czy już trenuje cs-ka Share this post Link to post Share on other sites
RudaNaRapie 312 Report post Posted January 3, 2020 2 godziny temu, DoLoT napisał: Kinga o to co nowy gracz 🗿. czy już trenuje cs-ka Tak, Kuba jest z nami od 9.12 i rozpoczął trening by móc Wam dać wycisk Share this post Link to post Share on other sites 3
Nevertrust 3,078 Report post Posted January 4, 2020 ech te dzieciaki. Mój szkodnik ma 12 lat. Staram się przy niej nie grać, no ale czasem się trafiło. - tata co robisz ? - gram sobie. - a o co chodzi w tej grze? - są dwie drużyny i strzelamy do siebie. - a dlaczego teraz nie grasz tylko patrzysz? - patrzę czy uczciwie strzelają. - a można uczciwie zabijam innych? Szach mat. The winner is... Share this post Link to post Share on other sites 3 3
RudaNaRapie 312 Report post Posted January 4, 2020 33 minuty temu, Nevertrust napisał: ech te dzieciaki. Mój szkodnik ma 12 lat. Staram się przy niej nie grać, no ale czasem się trafiło. - tata co robisz ? - gram sobie. - a o co chodzi w tej grze? - są dwie drużyny i strzelamy do siebie. - a dlaczego teraz nie grasz tylko patrzysz? - patrzę czy uczciwie strzelają. - a można uczciwie zabijam innych? Szach mat. The winner is... Powiem Ci że, cwaniara ma rację w tym co mówi 🤷♀️ powiedziałabym ze dzieci są madre ale to już duża panna a nie dziecko Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,078 Report post Posted January 5, 2020 @RudaNaRapie Zdjęcie jest z zeszłorocznych wakacji, a takim hasłem wyjechała jakieś 3-4 lata temu Share this post Link to post Share on other sites
RudaNaRapie 312 Report post Posted January 5, 2020 3 godziny temu, Nevertrust napisał: @RudaNaRapie Zdjęcie jest z zeszłorocznych wakacji, a takim hasłem wyjechała jakieś 3-4 lata temu To ciekawe jakimi tekstami zagina Cie teraz 😛 Share this post Link to post Share on other sites
OlCia* 11 Report post Posted January 13, 2020 (edited) Tu macie trochę mojego pyszczka.. 😂😁 ps. Uwaga na ekran! Edited January 13, 2020 by OlCia* Share this post Link to post Share on other sites 5 1
cosmooo 21 Report post Posted January 17, 2020 (edited) 👽 Po lewo its me XD Edited January 17, 2020 by cosmooo Share this post Link to post Share on other sites 2
Nevertrust 3,078 Report post Posted March 9 Od założenia tematu sporo się zmieniło i na świecie i na forum. Może warto odświeżyć post ze względu na nowych forumowiczów i graczy. U mnie bez zmian - lata lecą, rozumu nie przybywa. Fotka z wakacji 2022 - mazury. Share this post Link to post Share on other sites 3 1
MiloPL 32 Report post Posted March 9 https://ibb.co/Yc7LRwf Coś mi nie poszło dlatego pokażę się w 8-bitach. Pozdrawiam UOP Share this post Link to post Share on other sites 3
MiloPL 32 Report post Posted March 10 Ale brzydal Share this post Link to post Share on other sites 1 1