Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Psychol !!!

Zjazd Fanów CS-KOPYTKO 2018 !!!

95 replies w tym temacie

Recommended Posts

! Witajcie fani cs-kopytko ! 

Sprawa wygląda tak, że nie będę tu rozpisywać się nie wiadomo jak długo i proponuje spotkanie w REALU a nie w SIECI jak do tej pory (nie zmienia to faktu, że dobrze z wami gra się) 

TERMIN SPOTKANIA: w 2018 roku w wakacje (każdy z nas będzie miał więcej czasu)
już z naszym kolegą Mr.Blue gadałem na ten temat i jest chętny na takie spotkanie. Więc skoro i tak długo z sobą gramy to myślę, że spotkanie było by czymś nowym i fajnym dla nas wszystkich 

Co reszta FANÓW cs-kopytko myśli o tym ??? 

• Like 6

Fajne, ale czy realne do zrealizowania?  Gracze są z całej Polski, mają zaplanowane urlopy, wakacje, wyjazdy itp. 

Np. spotkanie w okolicach Warszawy na 12.00, ja mieszkam na Śląsku do stolicy mam kawał drogi - dojadę na 12.00 pogadam z 2h i do domu też kawał drogi. 

Mimo naprawdę dobrego pomysłu chyba to nie wypali na skalę całego Kopytka. Prędzej jakieś lokalne spotkania paru graczy - południe kraju, północ itd.

Chyba, że wszyscy wbijemy do @Petrus pod namioty na jakieś 3-4 dni :)

• Like 2

Czy masz urlop czy nie zawsze masz jakiś weekend wolny. Po prostu można gdzieś w jakimś miejscu w Polsce ustawić się i poznać graczy zawsze coś nowego. Moim zdaniem jest to do zrealizowania tylko jak ludzie będą podchodzić do tego na wyje..niu  to słabo. Tu się liczą tylko chęci i poznanie graczy z którymi grasz codziennie.

Edited by Psychol !!!

Blackhill,

Raczej trzeba dodać jakiś post do odpowiedzi...

Neverku, Ty to masz auto chociaż - co ma powiedzieć jakiś 15,16 latek który musiałby przyjechać pociągiem... :P

Ale jedna z ciekawszych inicjatyw ostatnio, szkoda, że dopiero teraz. :P

• Like 2

Zależy gdzie i kiedy dokładnie, jak się uda szybko zdać to prawko będę miał na wakacje, więc wpaść gdzieś w miarę nie daleko to może być :D

Cycu to jak coś to my we dwóch :D 

oooooooo w końcu zobaczę mordkę Darka jak najbardziej za tylko no pewnie i tak nie wypali ale zawsze można próbować

Darek będzie kampił za górką i obserwował lornetką :D

Chyba, że wszyscy wbijemy do Petrus pod namioty na jakieś 3-4 dni

Nie wiem czy mi starczy bimbru co napędziłem w tym roku dla Wszystkich :D

Fajna sprawa ale czy wypali ? Z chęcią na flaszkę bym wyszła , ale czy specjalnie np. jechać do Warszawy ? 

Dokładnie, kto by chciał jechać do Warszawy. Jeszcze jakiegoś rudego GRINGO spotkamy, po co nam to. Głosuję na Kraków xD

• Like 2

mi to obojętne ale z Mr.Blue myśleliśmy o mazurach ;) 

Fajna sprawa ale czy wypali ? Z chęcią na flaszkę bym wyszła :D , ale czy specjalnie np. jechać do Warszawy ? 

Nikt nie mówił o Warszawie ;) 

Mazury hmm, z kilkoma osobami z okolic byśmy się zebrali i nawet pojechali jednym samochodem, więc zawsze na przykład jakaś oszczędność.

Ale fajnie by było się tak spotkać i coś wypić, pogadać.

• Like 2

Dokładnie, kto by chciał jechać do Warszawy. Jeszcze jakiegoś rudego GRINGO spotkamy, po co nam to. Głosuję na Kraków xD

jak ja to normalnie popieram 100 km do Krakowa :D jak najbardziej tak :P

Darek będzie kampił za górką i obserwował lornetką

to wezmę awp xD

eee jak w EURO zarabiasz lub funtach to Cie stać na przylot do PL 

Jasne że mnie stać, ale będe musiał kupić nowy motocykl bo aktualny jest w rozsypce i leci na złom hihi. Trochę wydadków jest nie będe kłamał :P Czasu do wakacji jest troszke jest więc wszystko można na spokojnie przemyśleć :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.