Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Leito

Seria zabójstw

12 replies w tym temacie

Recommended Posts

Hej,pamiętam kiedyś widziałem coś co mi się spodobało na jakimś tam serwerze. Dajmy na to gracz ma serie zabójstw,to jest np. po 3 zabójstwach wypowiedziane "Multikill',pózniej coś innego np"Holy Shit" albo Godlike lub "Unstoppable",co sądzicie o czymś takim ?

• Like 1

A potem płacz, ze nie ma nowych graczy, bo pobieranie takich dźwięków u niektórych osób może być problematyczne (wolny internet itp.)

I to bardziej na 4fun pasuje.

Jestem na NIE.

Jak ktoś ma wolny Internet to raczej nie pogra  u nas bo masz jeszcze rs-Y. Więc każdy będzie sobie odpuszal. Wybacz ale to co napisałeś jest jakieś banalnie nie do wyobrażenia.

To ja podam w takim razie dobry powód @blackhill.

Na kopytku na codzień gdy jest stała ekipa panują rozmowy przez mikrofon przez co mało co słychać na słuchawkach, oczywiśćie tego nie neguje, ale teraz gdy jeszcze dodamy pluginy dzwiekowe to szansa na usłyszenie czego kolwiek w tym gwarzę będzie minimalne, wiem o tym że większość osób nie używa bądź nie wie jak korzystać ze słuchawek ale dla mnie to ważny element rozgrywki i nie chce by coś mi go zakłócało. 

• Like 1

Było to u nas przez długi czas. Zarówno angielskie, jak i polskie wersje. Zostało to usunięte. Dużo osób jest na 'nie', także na chwile obecną propozycje odrzucam.

Zastanowimy się jeszcze jednak nad wprowadzeniem kilku dźwięków dla dużych serii kill streak słyszanych wyłącznie przez osobę, których one dotyczą.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.