DoLoT 662 Report post Posted December 26, 2018 1. Nick w grze: DoLoT 2. SteamID: 0:0:112014781 3. Wiek: 33 4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/DoLoT/193.33.177.21:27091/ 5. Doświadczenie: Czy znasz amxmodmenu, miałeś już gdzieś admina lub wyższą funkcje itd. - moje doświadczenie jest małe lecz mam spore chęci na zaznajomienie się z tym. 6. Napisz kilka zdań o sobie: Kilka słówek o mnie jest w wywiedzie 'wyciąg z wywiady' z roku 2016 Siema @DoLoT. Przedstaw nam się. Powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś? Cześć. Mam na imię Kamil, mam "XXX EDIT+ 3" na sobie i jestem z Sokółki w województwie Podlaskim. Czym się interesujesz? Co lubisz robić w wolnym czasie? Interesuję się troszkę historią, geografią, II wojną światową i otaczającym nas światem. Lubię robić rożne rzeczy. Pobawić się kolorkami, pogrzebać przy samochodzie, poczytać ciekawe artykuły, zając czymś myśli, aby o niczym nie myśleć. Jakiej muzyki słuchasz? Jakie filmy preferujesz? Może masz jakieś ulubione tytuły? Ogólnie jestem wychowankiem muzyki ogólnie rozrywkowej - koniec lat 90-tych. Wychownek Prodigy, bomfunk mc's i tym podobnych. Lecz ostatnimi czasy także lubię sobie posłuchać Vivaldi-ego. Opowiedz coś o swoim miasteczku. Co warto tam zwiedzić i zobaczyć? Moje miasteczko ogólnie liczy sobie około 20 tys. mieszkańców, nadane prawa miejskie zostały około 1600 roku. Położone jest na obszarze Wzgórz Sokólskich, bardzo malowniczych. Mamy w Sokółce kilka obiektów, które warto odwiedzić tj.: -Kościół św. Antoniego Padewskiego(ok. 1848, rozbudowany 1901-1904), -prawosławna cerkiew pw. św. Aleksandra Newskiego z lat 1850-1853, -granitowa płaskorzeźba – Alegoria Nauki z 1933 roku znajdująca się na elewacji frontowej budynku Szkoły Podstawowej nr 1 im. Adama Mickiewicza w Sokółce > mojej dawnej szkoły, -murowana kapliczka przy zbiegu ul. Grodzieńskiej i Kresowej w Sokółce z 1906 roku, -przedwojenne kamienice wzdłuż ulic Białostockiej i Grodzieńskiej oraz drewniana plebania -prawosławna na rogu ulic Józefa Piłsudskiego i ks. Piotra Ściegiennego z 1880 roku. Opowiedz coś o swojej pracy. W jakim charakterze pracujesz i czy odpowiada Ci twoja praca? Pracuje w Starostwie Powiatowym w Sokółce, pracuje jako p.o. archiwisty, a także jestem w zespole wdrażającym system Elektronicznego Zarządzania Dokumentacją w skrócie EZD i jestem w zespole redakcyjnym BIP. Co do pracy to lubię, ale jak wszyscy mogliby więcej płacić. - edit "od 18 września jestem BZ - szukam pracy" Posiadasz jakieś nałogi/uzależnienia? Moim chyba jedynym nałogiem jest moja ukochana. - edit"OBECNA ŻONA od 7.01.2017" Opowiesz coś o swojej rodzinie, domu i życiu prywatnym? Jaki masz samochód, jak ma na imię ukochana i czy masz dzieci? Na razie mój model rodziny to 2+0. Mieszkam w wynajętym domu, nie dużym ale z cudowną kobietą. Moja ukochana ma na imię Joanna i jest od mnie o 6 miesięcy młodsza - jest filologiem pisze książki, które próbujemy potem wydać. Co do autka to posiadam Audi 80 b4 w granacie. edit"- od 12.10.2018 obecnie VW Bora 2.0B czarnuszek". ....... link poniżej ;)) 6. Mikrofon: Jeśli posiadasz to wymagamy dojrzałego głosu / po mutacji POSIADAM lecz mało używam 7. Akceptujesz regulamin admina?: Regulamin admina - KLIK - Oczywiście że TAK 8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku: Wybierz jedną z dwóch opcji (czytaj niżej) DoLoT (ID: 179) 9. Linki do poprzednich podań: BRAK Share this post Link to post Share on other sites 5 Darek, December 26, 2018 2 pkt pobrane z portfela
Pojdon 255 Report post Posted December 26, 2018 Jak najbardziej TAK nie ma do czego się przyczepić, powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Psychol !!! 540 Report post Posted December 26, 2018 Więcej was sie robi jest gitara. Jestem na Tak Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,088 Report post Posted December 26, 2018 No nie spodziewałem się podania od Pana Dolota. Nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za Share this post Link to post Share on other sites
Cross 870 Report post Posted December 26, 2018 Bardzo się cieszę, że złożyłeś podanie. Zastanawiałem się nawet dlaczego tak długo go nie składałeś, ale mniejsza o to. Grasz często, nie raz graliśmy razem i nie mam co do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Dobrze się z Tobą gra, myślę że w roli admina sprawdzisz się bardzo dobrze. Masz moje poparcie. Share this post Link to post Share on other sites
Aguska23 70 Report post Posted December 26, 2018 Również jestem na tak. Często grasz i nie ma żadnych problemów z tobą. Piszesz że doświadczenie masz małe, cienie za szczerość i chętnie w razie czego służę pomocą Share this post Link to post Share on other sites 2
Kondziu 490 Report post Posted December 27, 2018 Tez nie raz z Toba grałem i również jestem na tak Powodzenia Share this post Link to post Share on other sites 1
PerSempre 94 Report post Posted December 27, 2018 Jestem na tak. Wiek+ Czesto grasz+ Spokojny+ Doswiadczenie do nabycia😊 Share this post Link to post Share on other sites 1
Blackhill 973 Report post Posted December 27, 2018 Masz ode mnie tak. W razie problemów z amx zawsze poducze. Share this post Link to post Share on other sites 1
Darek 2,396 Report post Posted December 28, 2018 Podanie przyjęte. Share this post Link to post Share on other sites