Nevertrust 3,097 Report post Posted March 23 Trzeci dzień będę wpierdzielał bigos Share this post Link to post Share on other sites 1 1 1
JanDawidowicz 99 Report post Posted March 23 [23.03] krokiety z minsem i barszczem na domowym zakwasie do zapity Godzinę temu, Nevertrust napisał: Trzeci dzień będę wpierdzielał bigos Bigos fajna sprawa, tylko gazuje po tylu dniach w bebechach Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,097 Report post Posted March 24 24.03. - domowej roboty hot dogi 🌭 Share this post Link to post Share on other sites 1
Wojtasen97 27 Report post Posted March 24 24.03- dzisiaj zostałem uraczony pyrkami i medalionem z serem oraz mizerią jakby nie patrzeć Share this post Link to post Share on other sites 1
MarkusPi 1 Report post Posted March 28 A ja jestem na diecie redukcyjnej i danie na dziś to jest grilowany kurczak, pieczone ziemniaki plus surówka z marchwii Share this post Link to post Share on other sites
Wojtasen97 27 Report post Posted March 29 29.03 dzisiaj wleciał kebabik na elegancko xd potem żur ze jajem xd Share this post Link to post Share on other sites 2
MiloPL 48 Report post Posted April 2 Kurczę, chciałem zdjęcie dodać ale nawet ośmiobitowego zdjęcia nie mogę wrzucić 01.04 - Hamburger własnej roboty (od dołu - sos majonezowy, sałata, ser cheddar topiony, kotlet wołowy (taki surowy, usmażony, nie gotowiec) pomidor, drugi ser, cebula i znowu sos majonezowy) - koszt jednego około 7zł A w srakdonaldzie macie cisburgera za taką samą cenę... https://ibb.co/FVV1rgx Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,097 Report post Posted April 13 A dzisiaj zaprosiłem żonę (swoją) do chińskiej restauracji na obiad z okazji 18 rocznicy ślubu. Share this post Link to post Share on other sites 2
Buki3310 8 Report post Posted April 20 Karminadle i ziemnioczki 😋 Share this post Link to post Share on other sites
Wojtasen97 27 Report post Posted April 20 5 godzin temu, Buki3310 napisał: Karminadle i ziemnioczki 😋 a dobre to miołeś? Share this post Link to post Share on other sites
Buki3310 8 Report post Posted April 21 7 godzin temu, Wojtasen97 napisał: a dobre to miołeś? Pyszne Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,097 Report post Posted May 11 11.05.2023 - łaaaaaazaaaanki - caly, dupny gar. Pewnie przez następne dwa dni będzie to samo Share this post Link to post Share on other sites 1
MarkusPi 1 Report post Posted May 12 Dzisiaj będzie mamakaron z tuńczykiem, brokułami oraz szpinakiem Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,097 Report post Posted May 13 @MarkusPi ciekawe połączenie smaków. Ja dzisiaj miałem grilla - kiszka ziemniaczana, kiełbasa, topiony ser pleśniak, grzanki, sałatka i zimne piwko Na kolację już tylko zimne piwko Share this post Link to post Share on other sites 2
MiloPL 48 Report post Posted May 15 Akurat makaron ze szpinakiem czy brokułami to dość znane połączenie @Nevertrust ale zazdroszczę! Ja jak na balkonie ostatnio grilla robiłem to była SM a potem Policja Czas się wyprowadzić do domu Share this post Link to post Share on other sites 1 1
Nevertrust 3,097 Report post Posted May 18 Żona poczyniła zupę rybną z kiszonymi ogórkami....więc dzisiaj na obiad jadłem tosty Share this post Link to post Share on other sites 1 1
JanDawidowicz 99 Report post Posted May 18 2 godziny temu, Nevertrust napisał: Żona poczyniła zupę rybną z kiszonymi ogórkami....więc dzisiaj na obiad jadłem tosty Zupa rybna TOP jak dla mnie. Ja dziś jadłem schabowego z sosem pieczarkowym, kartoflami i domowymi ogórkami małosolnymi Share this post Link to post Share on other sites 2
Pierd 3 Report post Posted May 29 Dzisiaj wleciał schabowy z buraczkami I ziemniakami Share this post Link to post Share on other sites 2
Nevertrust 3,097 Report post Posted May 30 Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, a do tego szpiank z fetą i masakryczną ilością czosnku. Share this post Link to post Share on other sites 1
MarkusPi 1 Report post Posted June 1 U mnie dzisiaj kurczak w sosie curry i mleczku kokosowym Share this post Link to post Share on other sites
Pierd 3 Report post Posted June 5 Dzisiaj wleciały krewetki z zasmażaną kapustą i masełkiem. Zeżarłem ze smakiem Share this post Link to post Share on other sites 1
MarkusPi 1 Report post Posted June 7 W dniu 5.06.2023 o 07:54, Pierd napisał: Dzisiaj wleciały krewetki z zasmażaną kapustą i masełkiem. Zeżarłem ze smakiem Krewetki z kaupstą ? Ale że jak ? :D Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 48 Report post Posted August 5 mistrz kuchni poleca: młode ziemniaki z koperkiem marynowany schabowy na smalcu podwójnie panierowany mizeria też z koperkiem (niedługo będę nim haftował) piwo/sok mandarynkowy może kiedyś wrzucę na youtuby "gotuj z milo" bo znajomi jak są to często mnie nagrywają w kuchni ale póki co zostaje przy głupich filmikach Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,097 Report post Posted September 12 Z powodu braku czasu, rodzina dojadła zamówioną dzień wcześniej pizzę, a ja...makrelę w sosie pomidorowym z chlebem Share this post Link to post Share on other sites
JanDawidowicz 99 Report post Posted September 12 Grill legancki, wuszt tego typu z piwkiem Share this post Link to post Share on other sites