MiloPL 46 Report post Posted May 10 Ta Pani ma bardzo dobre przepisy - co najważniejsze - dla każdego. Babka tłumaczy krok po kroku wszystko nawet osobom, którym przygoda kulinarna skończyła się na robieniu kanapki z szynką czy jajecznicy (na szczęście nie należę to tej większości) - Serdecznie polecam, wszystkim co rozpoczynają przygodę z kulinariami, bądź chcą się podszkolić 😉 Na ten przykład zapiekanki z lat 80-90tych. Warto zaznajomić się również z tematem robienia samemu majonezu, są oddzielne tematy zup, drugich dań, surówek, deserów etc Powtarzam, teraz każdy może nauczyć się fajnie gotować za free 🙂 Share this post Link to post Share on other sites 2
Nevertrust 3,088 Report post Posted May 11 Wydaje mi się, że temat gotowania w dzisiejszych czasach nie jest już obcy nikomu. Ale pokolenie wyżej - jak np mój tata lat 82 to potrafi ewentualnie wodę na herbatę zagotować. A patrząc na galopujące ceny żywności możemy oczekiwać przepisów w stylu: Dzień dobry Państwu. W dzisiejszym odcinku pokażemy jak ze skorupek jaj, sznurka po wędzące, litrze wody z kałuży i obierek po ziemniakach przygotować smaczny żurek Share this post Link to post Share on other sites