Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Baku:S

Odznaka z awp

18 replies w tym temacie

Recommended Posts

Witam , wiem że może być dużo głosów na NIE ,ale jeżeli by się dało to nie mogło by być tak ,że zamiast dostawać scouta  dostajemy większą szanse na strzelenie HS  z awp  dajmy na początku  1/10  potem 1/9 itd. żeby nie było to za dobre. Działało by to na zasadzie perku: Aimerka Stuntera na COD . Co o tym myślicie ? ;p

Lubię czasem powygłupiać się wiatrówką, a specjalnie bym jej nie kupował. Dobrze mieć ją w podręcznym arsenale.

Bez obrazy, ale wolę, żeby zostało tak jak jest teraz.  A co do HS, to trening czyni mistrza :)

Ja tego samego zdania co Nevertrust :)

Ale ! Wpadła mi taka myśl, może do odznaki AWP dodać +dmg, oczywiście nie dużo. Każdy wie, że na DM'a ciężko z AWP jak każdy ma 160 hp. Co Wy na to?

• Like 2

+dmg do awp może i fajne, ale obawiam się jednego. Pojawią się gracze, którzy będą płakać jak było w przypadku  +dmg  do krowy.

Jestem skłonny dodać pewną ilość dmg ze snajperki, jednak mam kilka pytań prostujących.

Mianowicie chodzi mi o odznakę z Granatów oraz Krowy.

1. Ile obecnie dodaje dodatkowych obrażeń z krowy w zależności od poziomu? Jesteście to jakoś wstanie stwierdzić dokładnie, ewentualnie więcej, mniej lub tyle samo co wcześniej przed zmianami albo w ogóle nie ma dodatkowych?

2. W opisie odznaki z HE jest mowa o dalszym rzucie, czy to działa? Dodatkowo w opisie nie ma nic o dodatkowych DMG, czy w zależności od poziomu zadaje się więcej obrażeń z granatów? i ile?

Ad1. Ostatnio zmieniłeś wartość z każdej o połowe, czyli teraz o ile sie nie myle jest max +6 DMG http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/30099-m249/page-3&do=findComment&comment=139167

Ad.2 Nie wiem jak z odległością bo na nią mam sposób i bez tego daleko rzucałem, co do DMG to faktycznie jest go więcej wraz z rosnącym poziomem odznaki. Ile? W praktyce ciężko sprawdzić, ale jak rzucam pod siebie mając 160hp to zostaje mi ~60

Co do dodania DMG do awp to możnaby dodać oraz zostawić też darmowego scouta tak jak obecnie.

W opisie odznaki z HE jest mowa o dalszym rzucie, czy to działa? Dodatkowo w opisie nie ma nic o dodatkowych DMG, czy w zależności od poziomu zadaje się więcej obrażeń z granatów? i ile?

Różnica w rzucaniu he jest i to widoczna 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.