Baku:S 302 Report post Posted December 31, 2013 Witam , wiem że może być dużo głosów na NIE ,ale jeżeli by się dało to nie mogło by być tak ,że zamiast dostawać scouta dostajemy większą szanse na strzelenie HS z awp dajmy na początku 1/10 potem 1/9 itd. żeby nie było to za dobre. Działało by to na zasadzie perku: Aimerka Stuntera na COD . Co o tym myślicie ? ;p Share this post Link to post Share on other sites
NeVeas 19 Report post Posted December 31, 2013 Dobry Pomysł, Wąsie Share this post Link to post Share on other sites
Darek 2,441 Report post Posted December 31, 2013 Jak dla mnie to lepszy jest ten scout tak jak jest obecnie. Raczej na NIE Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,133 Report post Posted December 31, 2013 Lubię czasem powygłupiać się wiatrówką, a specjalnie bym jej nie kupował. Dobrze mieć ją w podręcznym arsenale. Bez obrazy, ale wolę, żeby zostało tak jak jest teraz. A co do HS, to trening czyni mistrza Share this post Link to post Share on other sites
nattOwe. 372 Report post Posted December 31, 2013 Ja tego samego zdania co Nevertrust Ale ! Wpadła mi taka myśl, może do odznaki AWP dodać +dmg, oczywiście nie dużo. Każdy wie, że na DM'a ciężko z AWP jak każdy ma 160 hp. Co Wy na to? Share this post Link to post Share on other sites 2
` Tkr end aim bot gejming 1 Report post Posted January 1, 2014 Pogrywam co jakiś czas na DM i odznaka na zwiększenie DMG była by dobra ponieważ jak ktoś ma 160 hp to nie trafimy go na 1 strzał chyba, że w głowę jedynie. Share this post Link to post Share on other sites
` Tee^Pee 1 Report post Posted January 8, 2014 a Ja jestem na Tak bo z awp mozna odrazu zabic a przy scotcie to juz nie takie jest moje zadnie ze jestem na Tak Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,133 Report post Posted January 8, 2014 +dmg do awp może i fajne, ale obawiam się jednego. Pojawią się gracze, którzy będą płakać jak było w przypadku +dmg do krowy. Share this post Link to post Share on other sites
GeneraL* 21 Report post Posted January 8, 2014 jestem na nie/ awp samo w sobie jest najgroźniejszą bronią i nie potrzebuje żadnego dodatku Share this post Link to post Share on other sites
` Tee^Pee 1 Report post Posted January 8, 2014 jestem na tak Share this post Link to post Share on other sites
Drew Stratford 390 Report post Posted January 9, 2014 Nie wykluczam, że przydałaby się jakas zmiana w snajperkach, ale biorąc pod uwagę tą (nie najlepszą) propozycję, lepiej żeby zostało jak jest. Share this post Link to post Share on other sites
Adamix 0 Report post Posted January 10, 2014 Na tak chociaż nie gram z awp Only one Share this post Link to post Share on other sites
`Fucktycznie^ 253 Report post Posted January 10, 2014 Wsumie, to jestem na tak. Ale nwm czy to dobry pomysl : D Share this post Link to post Share on other sites
DomaS 34 Report post Posted January 11, 2014 Jestem za dodaniem dmga , ale do tego przyda się osobny temat. Co do głównej propozycji jestem na NIE Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,338 Report post Posted January 20, 2014 Jestem skłonny dodać pewną ilość dmg ze snajperki, jednak mam kilka pytań prostujących. Mianowicie chodzi mi o odznakę z Granatów oraz Krowy. 1. Ile obecnie dodaje dodatkowych obrażeń z krowy w zależności od poziomu? Jesteście to jakoś wstanie stwierdzić dokładnie, ewentualnie więcej, mniej lub tyle samo co wcześniej przed zmianami albo w ogóle nie ma dodatkowych? 2. W opisie odznaki z HE jest mowa o dalszym rzucie, czy to działa? Dodatkowo w opisie nie ma nic o dodatkowych DMG, czy w zależności od poziomu zadaje się więcej obrażeń z granatów? i ile? Share this post Link to post Share on other sites
Darek 2,441 Report post Posted January 20, 2014 Ad1. Ostatnio zmieniłeś wartość z każdej o połowe, czyli teraz o ile sie nie myle jest max +6 DMG http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/30099-m249/page-3&do=findComment&comment=139167 Ad.2 Nie wiem jak z odległością bo na nią mam sposób i bez tego daleko rzucałem, co do DMG to faktycznie jest go więcej wraz z rosnącym poziomem odznaki. Ile? W praktyce ciężko sprawdzić, ale jak rzucam pod siebie mając 160hp to zostaje mi ~60 Co do dodania DMG do awp to możnaby dodać oraz zostawić też darmowego scouta tak jak obecnie. Share this post Link to post Share on other sites
arnold 115 Report post Posted January 20, 2014 W opisie odznaki z HE jest mowa o dalszym rzucie, czy to działa? Dodatkowo w opisie nie ma nic o dodatkowych DMG, czy w zależności od poziomu zadaje się więcej obrażeń z granatów? i ile? Różnica w rzucaniu he jest i to widoczna Share this post Link to post Share on other sites
Bunia 69 Report post Posted January 24, 2014 granaty latają troche dalej i to nawet dużo dalej Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,338 Report post Posted January 25, 2014 Dodałem na próbę dodatkowe HP do Scouta. Poprawiłem też opis dodatkowego HP z Granatów. http://cs-kopytko.pl/bf2webdocs/odznakibf2.html W razie jakiś błędów proszę zgłaszać. Share this post Link to post Share on other sites