Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Petrus

Zmiana moda?

Zmiana moda  

45 members have voted

1. 1. Chcesz zmiany na [AIM/AWP][HS]?

• TAK
      18
    • NIE
      4
    • Mam inną propozycję, opiszę w temacie
      23

80 replies w tym temacie

Recommended Posts

Hej,

Myślałem, że serwer AWP jakoś się podciągnie, ale niestety stoimy w miejscu.

Propozycja dotyczy zmiany obecnego moda, na [AWP/AIM] [HS]. Obecna mapa by została + na początek dodałbym jakieś 2-3 najbardziej popularne mapki AIM. Oczywiście co za tym idzie można by było zabijać tylko strzałem w głowę.

Proszę o wypowiadanie się oraz głosy.

Witam,
co do zmiany bo oczywiście jestem za, serwer ten stoi tak samo pusty jak mixowy.
Co do samego aim + hs to i tak i nie. Tak, jeśli miałby to być od początku serwer Steam Only, a nie, bo z tego co mi wiadomo na NS zdarza się sytuacja, iż poprawny interp nie jest wymuszany, a wtedy takie strzelanie byłoby bardzo irytujące.
Proponowałbym zmianę serwera AWP na któryś w poniższych, zaczynając od tego, którego chciałbym najbardziej:
- kz/bhop/lj,
- Surf + klasy,
- Gun Game,
- Zombie Mod [Plague],
- Jail Break.

Kz/bhop/lj - serwer bardziej skillowy, pozostałe 4 fun. Na surfie i ZM można by dodać klasy premium (zawsze jakiś dodatkowy dorobek), na JB vip miałby przykładowo co rundę menu a tam do wyboru: 1. HE 2. Flashbang 3. Mniejsza grawitacja 4. Większa szybkość 5. Deagle z 1 nabojem.

Na kopytku dużą popularność mają mody 4fun, więc może warto pójść w tym kierunku. ;)

Pozdro

• Like 2

Jeśli awp_india nie wypaliło to widocznie trzeba zmienić. Nie ma wyjścia, ważne aby też jakiś admin tam zaglądał czasem :)

Proponuję dodać coś innego, nowego.

Przyda się na pewno jakiś serwer do... skakania.

Taki serwer na pewno się przyda, będzie coś nowego na tej sieci, a nie tylko strzelanie, strzelanie i strzelanie. -_-

Proponuję coś z tego ;)

- DeathRun klasyczny (Bez auto BH)

- DeathRun klasyczny (Z auto BH)

- SpeedRun

- Hide'N'Seek [100aa] - Ganiany

Przy każdym z tych serwerów mogę pomóc, posiadam olbrzymią wiedzę na temat tych modów i mogę stworzyć paczkę zupełnie za darmo! ;)

Ile graczy, tle pomysłów, ale myślę, że DM+HS będzie najlepszą opcją :) Chociaż wystarczy się zorganizować i awp nadal jest grywalne. Wczoraj o 2:00 grało 6 osób :D

@@Hawk,  jak ktoś gra to zazwyczaj koledzy z rl albo jakiś cziter ;D

Najlepiej by było zrobić z tego dm+hs na którym napewno dużo osób by grało :)

Ja na pewno często być może startowałbym tam na admina :D

Edited by Madara./W0w/

Kopytko powinno mieć chociaż jeden serwer 4fun, a nie wszystkie na konkretne "strzelanie" :\

Polecam:

1. Deathrun + autorespawn + bh + vip

2. JailBreak + vip

3. Zombiemod + vip

4. Surf + klasy (+premium)

Taki serwer jest konieczny!

Guest papudru

A tutaj chodzi właśnie o grywalność ;)

Osobiście lubię awp_india ale niestety nie ma tam z kim grać, także trzeba głosować i zobaczymy co z tego wyjdzie a tak nawiasem to nie wiem czy to coś pomoże bo większość ludzi gra FFA/TP

Wystarczy zobaczyć COD tam też liczba osób nie powala z nóg ... chociaż coś zmienić warto spróbować z pewnością w niczym nie zaszkodzi a może być tylko lepiej :)

Edited by papudru

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.