JOHN RAMBO 84 Report post Posted December 9, 2016 (edited) 1. Nick z Serwera:JOHN RAMBO2. Steam ID:STEAM_0:0:776779663. Wiek:284. Czas spędzony na Serwerze(GT):5. Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS:Byłem adminem w starej ekipie na TP/DD26. Znajomość obsługi admina (x/10):7/107. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Znam graczy ,garcze znają mnie-pomoge troszkę administracji.8. Mikro [TAK/NIE]:Tak9. Akceptacja Regulaminu:tak10. Reklamy/Punkty:WPLATA NA KONTO11. Linki do poprzednich podań: Podanie JOHN RAMBO Podanie JOHN RAMBO http://www.gametracker.com/player/john%20rambo/193.33.177.12:27126/ Edited December 10, 2016 by Blackhill Share this post Link to post Share on other sites 1 Blackhill, December 10, 2016 Dodałem linki do poprzednich podań... Kolejnym razem dodawaj je sam
StalowY 94 Report post Posted December 9, 2016 Oczywiście na TAK -Ogarnia -Wiek -znajomość AMXX -Lubiany tylko tak nie śmiej się ze słabszych graczy Share this post Link to post Share on other sites
Cycu :) 629 Report post Posted December 9, 2016 Na TAK! Powody wyżej. Share this post Link to post Share on other sites
weak. 342 Report post Posted December 9, 2016 Co tu więcej dodać? Tak. Share this post Link to post Share on other sites
Sylwia. 391 Report post Posted December 9, 2016 Tak Share this post Link to post Share on other sites
Jeleń 377 Report post Posted December 9, 2016 Byłeś kiedyś adminem, były problemy z Twoim siedzeniem afk na serwerze, ale mimo to dam Ci moje TAK. +znany +był adminem +ogar Share this post Link to post Share on other sites
JOHN RAMBO 84 Report post Posted December 9, 2016 (edited) Ale tylko TAK bo tak .....??? Dajcie coś więcej .... ;-) , bo takto rezygnuje ... Edited December 9, 2016 by JOHN RAMBO Share this post Link to post Share on other sites
Klatkujący Sebek 233 Report post Posted December 9, 2016 Zaraz dam, wszyscy "z płaczem" wracają do kopytka jak do mamy. Mamo pomóż... Pamiętam że się nigdy nie zatrzymywał na mapie. Ma pomóc to pomoże, ale czy nie zaszkodzi znowu? Niestety nie wiem Share this post Link to post Share on other sites
rai^ 255 Report post Posted December 9, 2016 A dam Ci tak +Wiek +steam +aktywność +mikro +był już adminem i bardzo dobrze sie sprawowal +znajomosc amxx +miły, ogarnięty Fajnie ze emeryci wracają na stare śmieci Oby jak najdłużej. Powodzenka Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,097 Report post Posted December 9, 2016 Stary wyjadacz się przyda, a kolor użytkownika jakoś mi nie pasuje do nicku @@JOHN RAMBO, Share this post Link to post Share on other sites
`Happy #Biceps 271 Report post Posted December 10, 2016 Na tak! Doświadczenie robi swoje Share this post Link to post Share on other sites
Da Miano 134 Report post Posted December 11, 2016 Oczywiście że na tak;)) Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,324 Report post Posted December 11, 2016 Mam kilka uwag. 1. Wysyłając przelew w piątek popołudniu nie sądzisz, że należałoby wysłać potwierdzenie? Chyba orientujesz się, że najwcześniej przyjdzie w poniedziałek popołudniu? 2. Zakaz pisania we własnym temacie. Wyraźnie jest to napisane. 3. Masz aktywnego warna. Należy go wcześniej odpracować. 4. To już Twój XXX admin. Może czas się określić. Doceniam fakt, że chcesz pomóc i chętnie Cię przyjmiemy, ale jak zamierzasz odejść znów po bliżej nieokreślonym czasie to będzie to Twoje ostatnie podejście. Dostosuj się do punktów w/w i najprawdopodobniej Darek zaakceptuje podanie. @topic Odnośnie posta autora tematu o braku uzasadnienia w dodanych opiniach. Proszę rozwijać swoje głosy w podaniach, nie wystarczy napisać tylko tak/nie. * Każdy kto zabiera głos musi napisać dlaczego ma takie, a nie inne zdanie.* Zakaz wypowiadania się osób, których podanie dotyczy! Wyjątek - pytanie innego użytkownika itd. Share this post Link to post Share on other sites 2
JOHN RAMBO 84 Report post Posted December 11, 2016 Może i faktycznie nie ma sensu ,skonczy się zima i znowu nie będe miał za bardzo czasu .Petrus moze i masz troche racjii .... Rezygnuje z podania . Share this post Link to post Share on other sites
Darek 2,402 Report post Posted December 11, 2016 No cóż, Twój wybór. ~ zamykam Share this post Link to post Share on other sites