Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Gora

Asysty.

6 replies w tym temacie

Recommended Posts

Zdecydowanie nie. O ile na DD2 albo FFA to zdaje egzamin, to na DM prawdopodobnie się  to nie sprawdzi, gdyż w dużej części przypadków gracz przed śmiercią otrzymuje obrażenia od kilku przeciwników. Ja wiem, że nie jest to fajne jak ktoś zabiera gościowi 90% hp a drugi zgarnia fraga bo kawał mapy dalej przypadkiem rzucił granat, ale niestety trzeba się z tym pogodzić. A już w ogóle nie wyobrażam sobie tego na wiosce jak jednym HE można zadać dość poważne obrażenia dużej ilości graczy. Ile wtedy asyst można nałapać... 

Ps widzę kolega wczoraj dołączył do naszej sieci a już próbuje nam tu małą rewolucję zrobić :)   

• Like 3

Ps widzę kolega wczoraj dołączył do naszej sieci a już próbuje nam tu małą rewolucję zrobić :)   

Skoro będę tu grać, to dodaję moje propozycje, czyt. co by mi się podobało, od tego jest ten dział, no i cóż, chciałbym rewolucje może i zrobić haha ^^. Nie uda się trudno, uda się to tylko na plus :)

Jak dla mnie to bezsens asysty na dm ;) One ani ranku a ni do odznak się nie wliczają. Jestem na nie :)

P.S. Fajnie, że dajesz propozycje, może w końcu któraś wypali :D

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.