Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sylwia.

Mute

30 replies w tym temacie

Recommended Posts

Witam , jest szansa na to aby komenda /mute zaczeła działałać ?   Ostatnio ze względu na dużą ilość graczy na serverze dd2 jest dosyć głośno.  Głosy  nakładają się, co  bardzo utrudnia grę i komunikację z innymi.

• Like 1
  • Thanks 1

nie tylko przez graczy jest glosno wystarczy ze admini robia swoje ;)

komenda mute jak najbardziej sie przyda ale tez zeby mozna bylo mutowac admniow 😍

ostatnio to komedia jest na tym dd2 petrus ogarnij troche adminiow dra sie tak ze wytrzymac sie nie da 😘

chca sobie pogadac jest steam jest ts ;)

Edited by todrunk

• Like 2

Nie przypominam sobie żebym się darł.. Skoro to komuś przeszkadza to czemu nikt nie napisał skargi 🤔 ale jestem za tym aby ta komenda działa prawidłowo nie dojdzie do podobnych sytuacji 

To fakt, lipa jest na serwerze jak się drą. Banować, mutować i się nie rozczulać, ale niech mi ktoś tknie Konopkę. paluszkiem.gif To znajdę i będzie przypał na serwerze! :7:

• Like 1
  • Haha 1

Też  lubię pogadać, pośmiać się ale czasami jak powtarzam  "powiedz jeszcze raz " to mnie nerwy biorą. Jeżeli ta komenda będzie działać prawidłowo to każdy gracz będzie zadowolony 

Dzięki wielkie Sylwia, za rozpoczęcie tego tematu, bo szczerze mówiąc, to ja byłem osobą, która w ostatnich dniach najwięcej narzekała na dysfunkcje komendy mute. Nie przeszkadza mi jak gadają sobie dzieci, jeśli nie piszczą do mikrofonu, nie przeszkadza mi, jak admini rozmawiają. Przeszkadza wyłącznie typ osoby, który ciągle mówi w dość nietypowy sposób i w dość bardzo głośny sposób. To wszystko.

Fajna inicjatywa, bardzo fajnie jeśli opcja /mute zaczęła działać :D 

Od siebie dodam, ze przydałaby się komenda /kick, żeby można było wyrzuć cheatera lub kogoś utrudniającego grę. 

53 minuty temu, CVV napisał:

Fajna inicjatywa, bardzo fajnie jeśli opcja /mute zaczęła działać :D 

Od siebie dodam, ze przydałaby się komenda /kick, żeby można było wyrzuć cheatera lub kogoś utrudniającego grę. 

A ja uważam że to już za dużo, ludzie będą się wyrzucać bez sensu. 

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.