Sylwia. 391 Report post Posted February 6, 2019 Witam , jest szansa na to aby komenda /mute zaczeła działałać ? Ostatnio ze względu na dużą ilość graczy na serverze dd2 jest dosyć głośno. Głosy nakładają się, co bardzo utrudnia grę i komunikację z innymi. Share this post Link to post Share on other sites 1 1
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Jest jedna rada mniej mów Share this post Link to post Share on other sites 1
Sylwia. 391 Report post Posted February 6, 2019 Co jak co ale prawde piszę Share this post Link to post Share on other sites
todrunk 58 Report post Posted February 6, 2019 (edited) nie tylko przez graczy jest glosno wystarczy ze admini robia swoje komenda mute jak najbardziej sie przyda ale tez zeby mozna bylo mutowac admniow 😍 ostatnio to komedia jest na tym dd2 petrus ogarnij troche adminiow dra sie tak ze wytrzymac sie nie da 😘 chca sobie pogadac jest steam jest ts Edited February 6, 2019 by todrunk Share this post Link to post Share on other sites 2
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Prawda to Ruska gazeta byla Kazdy widzi zazwyczaj innch swoje bledy itp nie widzi .Taka jest prawda Share this post Link to post Share on other sites 2
CreO 185 Report post Posted February 6, 2019 Baaardzo przydała by się ta komenda ;d Wieczorami jest taka zupa na serverze że ciężko wytrwać ;o Share this post Link to post Share on other sites 1
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 To jest gra a nie gramy o zlote kalesony Share this post Link to post Share on other sites
todrunk 58 Report post Posted February 6, 2019 @konopkaa masz racje ale nwm co to za przyjemnosc grac jak wlasnych mysli nie slyszysz bo drze sie np mp5 topy i inni Share this post Link to post Share on other sites
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Zawsze mozna dac bana a po 2 admin tez czlowiek Share this post Link to post Share on other sites
LubieTopy 39 Report post Posted February 6, 2019 Nie przypominam sobie żebym się darł.. Skoro to komuś przeszkadza to czemu nikt nie napisał skargi 🤔 ale jestem za tym aby ta komenda działa prawidłowo nie dojdzie do podobnych sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Np jak komus przeszkadza ze rozmawiam to niech powie w prost i koniec bolu albo niech sam sie stosuje do tego i nie upomina 2 osoby Share this post Link to post Share on other sites
Małpa 937 Report post Posted February 6, 2019 To fakt, lipa jest na serwerze jak się drą. Banować, mutować i się nie rozczulać, ale niech mi ktoś tknie Konopkę. To znajdę i będzie przypał na serwerze! Share this post Link to post Share on other sites 1 1
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 hahahhaahha X po mnie splywa to jak woda po kaczce chca niech banuja czy mute walna gram dla satysfakcji Share this post Link to post Share on other sites
Sylwia. 391 Report post Posted February 6, 2019 Też lubię pogadać, pośmiać się ale czasami jak powtarzam "powiedz jeszcze raz " to mnie nerwy biorą. Jeżeli ta komenda będzie działać prawidłowo to każdy gracz będzie zadowolony Share this post Link to post Share on other sites
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Trzeba pic melise Share this post Link to post Share on other sites
Hawk 320 Report post Posted February 6, 2019 Dzięki wielkie Sylwia, za rozpoczęcie tego tematu, bo szczerze mówiąc, to ja byłem osobą, która w ostatnich dniach najwięcej narzekała na dysfunkcje komendy mute. Nie przeszkadza mi jak gadają sobie dzieci, jeśli nie piszczą do mikrofonu, nie przeszkadza mi, jak admini rozmawiają. Przeszkadza wyłącznie typ osoby, który ciągle mówi w dość nietypowy sposób i w dość bardzo głośny sposób. To wszystko. Share this post Link to post Share on other sites
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Zamiast bawic sie w kotka i myszke mozna otwarcie nap kto co jak dlaczego .Chyba potrzebny Rutkowski zeby wyjasnij ta sprawe Share this post Link to post Share on other sites 1
Blackhill 973 Report post Posted February 6, 2019 Trzeba coś pomyśleć nad tym problemem, bo nie raz nie da się grać jak 6 graczy zaczyna gadke bez sensu. Może wprowadzić mute_gag. Share this post Link to post Share on other sites
LubieTopy 39 Report post Posted February 6, 2019 Konopka Rudkowski sobię nie poradzi tutaj potrzeby jest Malinowski i partnerzy a tak na poważnie miał być adminvoicchat myślę że to by rozwiązało problem Share this post Link to post Share on other sites
konopkaa 61 Report post Posted February 6, 2019 Oczywiscie tylko zazwyczaj gadki szamtki zaczynaja sie jak ktos zginie wtedy jest Meksyk.To wprowadzamy sluby milczenia i wszycho Share this post Link to post Share on other sites
Psychol !!! 540 Report post Posted February 6, 2019 Ta komenda powinna być wgrana już jakiś czas temu ale mam pytanie, hm? czy ten plugin nie gryzł się z jakimś ?? hm Share this post Link to post Share on other sites
PerSempre 94 Report post Posted February 7, 2019 Jest jeszcze opcja mute w cs Playerlist-nick-mute Konopka Ty masz tak specyficzny glos ze przyjemnie sie slucha jak prowadzisz rozmowe Share this post Link to post Share on other sites
konopkaa 61 Report post Posted February 7, 2019 A dziekuje Ci uprzejmie Tak na powaznie, komenda mute by sie przydala.Jak ktos nie chcialby sluszac np. Pana Kowaskiego zmutowalby delikfenta i problem rozwiazany. Share this post Link to post Share on other sites
CVV 5 Report post Posted February 9, 2019 Fajna inicjatywa, bardzo fajnie jeśli opcja /mute zaczęła działać Od siebie dodam, ze przydałaby się komenda /kick, żeby można było wyrzuć cheatera lub kogoś utrudniającego grę. Share this post Link to post Share on other sites
RudaNaRapie 313 Report post Posted February 9, 2019 53 minuty temu, CVV napisał: Fajna inicjatywa, bardzo fajnie jeśli opcja /mute zaczęła działać Od siebie dodam, ze przydałaby się komenda /kick, żeby można było wyrzuć cheatera lub kogoś utrudniającego grę. A ja uważam że to już za dużo, ludzie będą się wyrzucać bez sensu. Share this post Link to post Share on other sites 2