Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

22 replies w tym temacie

Recommended Posts

1. Nick w grze: Randy Cunningham
2. SteamID: STEAM_0:0:47598691
3. Wiek: 22
4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Randy Cunningham/54.38.199.195:27015/
5. Doświadczenie: Byłem adminem na Diablo modach ,ffa ,cod. Przez 1,5 roku byłem LT czyli prawą ręką H@. Znajomość amx 10/10 :) 
6. Napisz kilka zdań o sobie: Jestem typowym komputerowcem który lubi sobie pograć, na co dzień pracuje jako kierowca kat. C ,Jeżdżący głównie po hurtowniach :) 
6. Mikrofon*: Posiadam 
7. Akceptujesz regulamin admina**?:  Tak 
8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku: Randy Cunningham ,STEAM_0:0:47598691
9. Linki do poprzednich podań: Po raz pierwszy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

• Thanks 1

Wszystko fajnie, ale... musisz albo zrobić 5 reklam na innych serwerowniach, albo podać ID ze sklepiku. Muszą daninę ściągnąć z Twojego portfela :)

http://sklep.cs-kopytko.pl/

P/S nie za szybko z tym podaniem trochę?

punkt 5 i 6 wymagań 

• Sad 1
50 minut temu, Nevertrust napisał:

Wszystko fajnie, ale... musisz albo zrobić 5 reklam na innych serwerowniach, albo podać ID ze sklepiku. Muszą daninę ściągnąć z Twojego portfela :)

http://sklep.cs-kopytko.pl/

P/S nie za szybko z tym podaniem trochę?

punkt 5 i 6 wymagań 

Nick w sklepiku: Randy 

ID: 840

Trochę u was gram :) ,ale nie przyszło mi na myśl ,aby założyć konto na forum :)

Edited by Randy Cunningham
poprawa

• Like 1
Darek,

2 pkt pobrane z portfela

Godzinę temu, Randy Cunningham napisał:

Trochę u was gram :) ,ale nie przyszło mi na myśl ,aby założyć konto na forum :)

Trochę u nas grasz ?,jeżeli mógłbym wiedzieć gdzie grasz na dd2 ?.Może mi się tylko wydaje,ale ja bym mógł powiedzieć,że trochę tu gram,a Ciebie może z raz lub dwa widziałem na serwerze. Na NIE

Edited by Leito

• Sad 1

Nie mogę już edytować swojego wpisu ale musze zwrócić na to uwagę. 
Twoje GT jeżeli chodzi o złożenie podania, jest załamujące. Grasz u Nas od tygodnia z czego aktywność jest widoczna od 3 dni, trochę mało. ;)

A widziałaś mnie chociaż raz na serwerze ? ,Od tego "tygodnia" ? 

Jestem graczem od tygodnia rejestrowany ,sporadycznie grałem pod różnymi nickami ,przeważnie znajomymi ;)

Cieszę się że masz swoje zdanie, ale nie uważasz że lepiej byłoby gdyby wypowiedział się ktoś kto ze mną pogrywa ? 

Chcę tylko żeby każdy się wypowiedział bez zbędnego spamu ,rozumiem nie mam za dobrego gt ani postów na forum ,ale tylko dlatego że nie chce pisać bezsensu ,posty na forum się znajdą tak samo jak godz przegrane na serwie ;)

• Haha 1

Na razie na Nie.

Za krótko grasz

Posty tylko, żeby były.

Słaby skill

22 lata, dla mnie to z mikrofonu nie różnisz się nic od 15latka

Pozdrawiam 

• Like 2
  • Not Like 1
  • Haha 1

Brać go na admina, 714min w 3 dni? Ładnie.  Gratulacje i powodzenia, jestem na tak :)

PS.. Następnym razem nie wypowiadaj się w swoim podaniu jak ktoś Cie nie poprosi 😛

• Thanks 1

Akceptuję podanie jako admin testowy na okres próby 1-3 tygodnie. Po pozytywnej weryfikacji podanie zostanie otwarte do dalszych komentarzy.

@edit 14.04.19

Czas próby minął. Proszę graczy oraz administrację o napisanie swojego zdania na temat admina @Randy Cunningham :)

• Thanks 1

Miałem okazje trochę pograć z Randym dobrze się spisuje miły pomocny  ale grac to nie potrafi 😁

Edited by zarowa

• Like 1
  • Sad 1

Nie gram już na serwerze tyle co kiedyś ale czasem zdarzy mi się wpaść. Raz spotkałem go na serwerze i mogę stwierdzić że chyba nie często czyta to co się pojawia na u@ bo kilkukrotnie pisałem że za CSSetti.pl się nie kickuje/banuje a ktoś za to właśnie dostał. Napisałem co miałem napisać sami zdecydujecie :P

• Haha 1

W ciągu ostatniego tygodnia czas gry poprawił sie, był z Tobą kontakt podczas nieobecności i wyjaśniliśmy sobie wszystko. Podczas okresu próbnego zauważyliśmy 2 małe błędy, które opisałem Ci na PW. Popraw je, utrzymuj dobrą aktywność na serwerze i będzie dobrze.

Podanie przyjęte.

@edit 30.06.19

Użytkownik zrezygnował.

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.