Randy Cunningham 8 Report post Posted March 12, 2019 1. Nick w grze: Randy Cunningham2. SteamID: STEAM_0:0:475986913. Wiek: 224. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Randy Cunningham/54.38.199.195:27015/5. Doświadczenie: Byłem adminem na Diablo modach ,ffa ,cod. Przez 1,5 roku byłem LT czyli prawą ręką H@. Znajomość amx 10/10 6. Napisz kilka zdań o sobie: Jestem typowym komputerowcem który lubi sobie pograć, na co dzień pracuje jako kierowca kat. C ,Jeżdżący głównie po hurtowniach 6. Mikrofon*: Posiadam 7. Akceptujesz regulamin admina**?: Tak 8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku: Randy Cunningham ,STEAM_0:0:475986919. Linki do poprzednich podań: Po raz pierwszy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,107 Report post Posted March 12, 2019 Wszystko fajnie, ale... musisz albo zrobić 5 reklam na innych serwerowniach, albo podać ID ze sklepiku. Muszą daninę ściągnąć z Twojego portfela http://sklep.cs-kopytko.pl/ P/S nie za szybko z tym podaniem trochę? punkt 5 i 6 wymagań Share this post Link to post Share on other sites 1
RudaNaRapie 313 Report post Posted March 12, 2019 Wybacz ale jestem na nie, jesteś krótko z nami, nie spełniasz wymagań i niekomoletne podanie. Złóż może podanie o admina testowego a my Cie lepiej poznamy. Share this post Link to post Share on other sites 1
Randy Cunningham 8 Report post Posted March 12, 2019 (edited) 50 minut temu, Nevertrust napisał: Wszystko fajnie, ale... musisz albo zrobić 5 reklam na innych serwerowniach, albo podać ID ze sklepiku. Muszą daninę ściągnąć z Twojego portfela http://sklep.cs-kopytko.pl/ P/S nie za szybko z tym podaniem trochę? punkt 5 i 6 wymagań Nick w sklepiku: Randy ID: 840 Trochę u was gram ,ale nie przyszło mi na myśl ,aby założyć konto na forum Edited March 12, 2019 by Randy Cunningham poprawa Share this post Link to post Share on other sites 1 Darek, March 12, 2019 2 pkt pobrane z portfela
LubieTopy 39 Report post Posted March 12, 2019 Jestem na nie nawet nie miałem okazji z tobą pograć. Share this post Link to post Share on other sites 1
Leito 71 Report post Posted March 12, 2019 (edited) Godzinę temu, Randy Cunningham napisał: Trochę u was gram ,ale nie przyszło mi na myśl ,aby założyć konto na forum Trochę u nas grasz ?,jeżeli mógłbym wiedzieć gdzie grasz na dd2 ?.Może mi się tylko wydaje,ale ja bym mógł powiedzieć,że trochę tu gram,a Ciebie może z raz lub dwa widziałem na serwerze. Na NIE Edited March 12, 2019 by Leito Share this post Link to post Share on other sites 1
RudaNaRapie 313 Report post Posted March 12, 2019 Nie mogę już edytować swojego wpisu ale musze zwrócić na to uwagę. Twoje GT jeżeli chodzi o złożenie podania, jest załamujące. Grasz u Nas od tygodnia z czego aktywność jest widoczna od 3 dni, trochę mało. Share this post Link to post Share on other sites
Randy Cunningham 8 Report post Posted March 12, 2019 A widziałaś mnie chociaż raz na serwerze ? ,Od tego "tygodnia" ? Jestem graczem od tygodnia rejestrowany ,sporadycznie grałem pod różnymi nickami ,przeważnie znajomymi Cieszę się że masz swoje zdanie, ale nie uważasz że lepiej byłoby gdyby wypowiedział się ktoś kto ze mną pogrywa ? Chcę tylko żeby każdy się wypowiedział bez zbędnego spamu ,rozumiem nie mam za dobrego gt ani postów na forum ,ale tylko dlatego że nie chce pisać bezsensu ,posty na forum się znajdą tak samo jak godz przegrane na serwie Share this post Link to post Share on other sites 1
CVV 5 Report post Posted March 12, 2019 Na razie na Nie. Za krótko grasz Posty tylko, żeby były. Słaby skill 22 lata, dla mnie to z mikrofonu nie różnisz się nic od 15latka Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites 2 1 1
Kondziu 490 Report post Posted March 12, 2019 To taki gracz się u nas rejestrował?😮😮 Jestem na nie wgl Cie nie znam, serwera tez Cie nie kojarze 😐 Share this post Link to post Share on other sites 1
Randy Cunningham 8 Report post Posted March 12, 2019 3 minuty temu, Galominek napisał: To taki gracz się u nas rejestrował?😮😮 Jestem na nie wgl Cie nie znam, serwera tez Cie nie kojarze 😐 Chodzi mi o to że jestem od tygodnia rejestrowany przez GT. Share this post Link to post Share on other sites
Kondziu 490 Report post Posted March 13, 2019 Skladasz podanie nie czytając regulaminu? Moje pytanie nie było skierowane do Ciebie Share this post Link to post Share on other sites
Psychol !!! 540 Report post Posted March 13, 2019 Brać go na admina, 714min w 3 dni? Ładnie. Gratulacje i powodzenia, jestem na tak PS.. Następnym razem nie wypowiadaj się w swoim podaniu jak ktoś Cie nie poprosi 😛 Share this post Link to post Share on other sites 1
ReaLLy ?! 88 Report post Posted March 13, 2019 Na razie na NIE. Brak spełnionych wymagań + za szybko. Pobądź jeszcze z nami i wtedy złóż podanie 😉 Share this post Link to post Share on other sites
Blackhill 973 Report post Posted March 13, 2019 Też jestem na Nie. Admin jest potrzebny na czas, a nie ze tylko na piątki soboty. Złóż podadnie o admin test. Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,325 Report post Posted March 14, 2019 Akceptuję podanie jako admin testowy na okres próby 1-3 tygodnie. Po pozytywnej weryfikacji podanie zostanie otwarte do dalszych komentarzy. @edit 14.04.19 Czas próby minął. Proszę graczy oraz administrację o napisanie swojego zdania na temat admina @Randy Cunningham Share this post Link to post Share on other sites 1
Zjarany_Wujek 8 Report post Posted April 14, 2019 (edited) Bez problemowa osoba,jak najbardziej jestem na Tak Edited April 14, 2019 by Zjarany_Wujek Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 242 Report post Posted April 14, 2019 (edited) Miałem okazje trochę pograć z Randym dobrze się spisuje miły pomocny ale grac to nie potrafi 😁 Edited April 14, 2019 by zarowa Share this post Link to post Share on other sites 1 1
CVV 5 Report post Posted April 14, 2019 Przez okres próbny był aktywny na serwerze tylko 8-10h. (przez miesiąc, troszkę mało) Share this post Link to post Share on other sites
Kondziu 490 Report post Posted April 14, 2019 Malo z Toba grałem, może z 2 razy🤔 nie mam o Tobie żadnego zdania, wiec neutral 😉 Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,107 Report post Posted April 15, 2019 To samo co @Galominek - nie kojarzę Cię z gry (dm+bf2) Neutral, bo może na dd2 się bardziej udzielałeś. Share this post Link to post Share on other sites
weak. 342 Report post Posted April 15, 2019 Nie gram już na serwerze tyle co kiedyś ale czasem zdarzy mi się wpaść. Raz spotkałem go na serwerze i mogę stwierdzić że chyba nie często czyta to co się pojawia na u@ bo kilkukrotnie pisałem że za CSSetti.pl się nie kickuje/banuje a ktoś za to właśnie dostał. Napisałem co miałem napisać sami zdecydujecie Share this post Link to post Share on other sites 1
Darek 2,407 Report post Posted April 18, 2019 W ciągu ostatniego tygodnia czas gry poprawił sie, był z Tobą kontakt podczas nieobecności i wyjaśniliśmy sobie wszystko. Podczas okresu próbnego zauważyliśmy 2 małe błędy, które opisałem Ci na PW. Popraw je, utrzymuj dobrą aktywność na serwerze i będzie dobrze. Podanie przyjęte. @edit 30.06.19 Użytkownik zrezygnował. Share this post Link to post Share on other sites 1 1