Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
dzajan

reset

5 replies w tym temacie

Recommended Posts

dajcie reset stat bo gram ze 2 lata i ta liczba graczy sie nie zmiemia nawet to zamin wbije te 3500 graczy to oho

Edited by dzajan

• Haha 1

Dyskusyjny temat, ale może ktoś inny się jeszcze wypowie... Reset statów AMX już był koło sierpnia 2019, ale odznaki i całe te pozostały.

Pytanie, czy nie zniechęci to stałych bywalców (przykładowo z rezerwacją slota). Ale słusznie zauważyłeś, tylu graczy raczej ciężko się natrafi na niestandardową rozgrywkę, bodajże jeden z dwóch - o ile nie ostatni - DM+BF2. Na upartego jest dosyć łatwo wbić wszystkie wymagania do odznak itp. - problemu w rozgrywce jakoś specjalnie nie było między nowszymi, a starszymi graczami. Ci pierwsi często dążyli do celu i odkąd pamiętam, to zostawają na dłużej (mógłbym tu wymieniać, ale mniejsza o większość) Ja się nieraz dawałem nawet zabić, aby ktoś sobie wbił trudną odznakę, czasem warto pomóc.

Nawet po resecie bym grał, a serwer jakże zacny. Choć z drugiej strony szkoda tego czasu, który się w to inwestowało, ale końcem końców to tylko gra.

Ja będę niedługo trzy lata grał i z większymi przerwami nadal w /top10, przez kilka miesięcy nawet pierwszy (dopóki Pan @Mint1997 nie zagościł i po jakimś czasie objął prowadzenie 😉). Dla mnie liczy się dobra zabawa z dobrze nastawionymi graczami.

• Thanks 1

Cześć,

dajcie reset stat bo gram ze 2 lata i ta liczba graczy sie nie zmiemia nawet to zamin wbije te 3500 graczy to oho - co to za język ? odniosłem wrażenie , że piszesz sam do siebie i prowadzisz monolog, post pod postem, 

W dniu 31.01.2022 o 21:34, dzajan napisał:

yhym

nice 

man

big cock

a to już w ogóle zastanawiające. Zero kultury , zachowania - chaotyczne jak po dragach tylko jakich 😂

Krótko - staty są dla pozerów. Gra się dla przyjemności, dla samej gry i spędzenia czasu ze znajomymi. Jeżeli szukasz statów/uznania znajdź klan czy jak to się teraz zwie. 

• Like 2
  • Thanks 1