Buki3310 8 Report post Posted January 13, 2023 Witam pisze z propozycją wspólnego zdjęcia na serwerze cs kopytko only dd2 proponuje aby jan dawidowicz sie wypowiedzial pozdrawiam 😀 Share this post Link to post Share on other sites 1
JanDawidowicz 113 Report post Posted January 13, 2023 Tak Share this post Link to post Share on other sites
Olek pro skiller xd 186 Report post Posted January 13, 2023 Jestem za Share this post Link to post Share on other sites 1
Pojdon 255 Report post Posted January 16, 2023 kiedy Share this post Link to post Share on other sites
Buki3310 8 Report post Posted January 18, 2023 podjon to by musial ustalic raczej admin tak mysle Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 76 Report post Posted January 19, 2023 Najlepiej dodać ankietę Share this post Link to post Share on other sites 2
Knapor 0 Report post Posted January 20, 2023 Jestem za🥷 Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 76 Report post Posted January 25, 2023 I wyjdzie jak rok temu Share this post Link to post Share on other sites
Buki3310 8 Report post Posted January 26, 2023 no i jak z tym? 😉 Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 249 Report post Posted January 26, 2023 dowiesz się za rok chyba ze sam sobie zrobisz Share this post Link to post Share on other sites 1
Buki3310 8 Report post Posted January 28, 2023 też tak myślę raczej nic z tego nie będzie niestety 😕 Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,135 Report post Posted February 2, 2023 Żeby fotka doszła do skutku trzeba konkretów, a nie pierdoletów. Konkretna data i godzina. Kto będzie - fajnie, a kto nie - to trudno. Proponuję piątek(10.02.2023) o 21.00 Share this post Link to post Share on other sites 3
Buki3310 8 Report post Posted February 6, 2023 (edited) W dniu 2.02.2023 o 22:12, Nevertrust napisał: Żeby fotka doszła do skutku trzeba konkretów, a nie pierdoletów. Konkretna data i godzina. Kto będzie - fajnie, a kto nie - to trudno. Proponuję piątek(10.02.2023) o 21.00 Mi taka data pasuje jak najbardziej a jeśli zdjęcie dojdzie do skutku i tak ktoś musi je przerobić chodzi mi o nicki Edited February 6, 2023 by Buki3310 Share this post Link to post Share on other sites
Pojdon 255 Report post Posted February 6, 2023 Rozumiem że widzimy się w piątek 21.00, wszystko ustalone. No i DOBRA Share this post Link to post Share on other sites 1
Buki3310 8 Report post Posted February 6, 2023 2 godziny temu, Pojdon napisał: Rozumiem że widzimy się w piątek 21.00, wszystko ustalone. No i DOBRA tylko żeby nie wyszło na to że będziemy tylko we trójkę Share this post Link to post Share on other sites
JanDawidowicz 113 Report post Posted February 6, 2023 Zawsze możesz zaprosić swoich kolegów XDD ahhh no tak, wszyscy pobanowani Share this post Link to post Share on other sites 1 1
Buki3310 8 Report post Posted February 6, 2023 47 minut temu, JanDawidowicz napisał: Zawsze możesz zaprosić swoich kolegów XDD ahhh no tak, wszyscy pobanowani nie rozumiem cie dajesz mi bana niewiadomo za co kiedy ja nawet nigdy nie miałem czitów Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 249 Report post Posted February 6, 2023 1 minutę temu, Buki3310 napisał: nie rozumiem cie dajesz mi bana niewiadomo za co kiedy ja nawet nigdy nie miałem czitów Napisz prośbę o UB dodaj SSy i będzie wszystko jasne. Spamowaniem nic nie zmienisz. Tu masz poradnik jak to zrobić : Share this post Link to post Share on other sites 2
Buki3310 8 Report post Posted February 6, 2023 W dniu 6.02.2023 o 17:23, zarowa napisał: Napisz prośbę o UB dodaj SSy i będzie wszystko jasne. Spamowaniem nic nie zmienisz. Tu masz poradnik jak to zrobić : dziękuje żarowy za pomoc jesli to sie wyjasni bede ci wdzięczny pamietaj @zarowa :D dziekuje za pomoc, sprawa wyjasniona mam UB Share this post Link to post Share on other sites 2
Buki3310 8 Report post Posted February 10, 2023 to jak panowie dzisiaj? Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,135 Report post Posted February 10, 2023 Jak mi nic nie wyskoczy, to pojawię się gościnnie na dd2 Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 76 Report post Posted February 10, 2023 Powinien był wejść Administrator, który wyłączy strzelanie etc. Wyszło nieciekawie Share this post Link to post Share on other sites
Olek pro skiller xd 186 Report post Posted February 10, 2023 Z racji tego, iż fotki robione w tych warunkach i na normalnych ustawieniach mapy nie dały dzisiaj zadowolenia. Proponowałbym przesunięcie fotki faktycznie na inny dzień a dzisiejsze fotki potraktowac jako spotkanie integracyjne z nowymi graczami Jeśli się zgadzacie to pozostaje ustalenie nowej daty fotki. Osobiście proponowałbym ta sobotę/niedzielę w miarę możliwości. Share this post Link to post Share on other sites 2
Buki3310 8 Report post Posted February 10, 2023 może być ale wstawisz je na forum? Share this post Link to post Share on other sites
Olek pro skiller xd 186 Report post Posted February 10, 2023 Temat najpierw niech zobaczy h@ bo bez tego ani rusz. Trzeba by było wybrać ze 2 lokalizację na fotkę np. (resp TT/Long) i się zaznajomić z tymi miejscami, w czasie fotki wyłączyć serwer z tradycyjnej rozgrywki jak to zawsze bywa na Fotce społecznościowej i trzeba zapraszać ludzi z serwera na fotkę. Najlepiej chyba by było tak jak kiedyś zrobić głosowanie na datę, godzinę i miejsca do fotki w formie ankiety. Share this post Link to post Share on other sites 3