Kali[SZ] // po przerwie. 1 Report post Posted January 16, 2024 1. Nick w grze: Kali[SZ] // po przerwie. vol2 2. SteamID: STEAM_0:0:458765893 3. Wiek: 27 lat 4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=S2FsaVtTWl0gIC8vIHBvIHByemVyd2llLiB2b2wy&host=54.38.199.196:27015 5. Doświadczenie: jakieś tam jest hehe 6. Napisz kilka zdań o sobie: Dominik z Kalisza jak sam nick mówi, mąż i ojciec, uwielbiam góry oraz piłkę nożną 😉 6. Mikrofon*: TAK 7. Akceptujesz regulamin admina**?: TAK 8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku: stary to 887 nowy 1006 założyłem nowe ponieważ zapomniałem passy do starego... 9. Linki do poprzednich podań: Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 76 Report post Posted January 16, 2024 A pod jakim nickiem grasz u nas? Bo jakoś nie mogę Cię znaleźć Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 249 Report post Posted January 16, 2024 13 minut temu, MiloPL napisał: A pod jakim nickiem grasz u nas? Bo jakoś nie mogę Cię znaleźć to znajdź po steam ewentualnie wpisz Kali[SZ] i wszystko ci wyskoczy Share this post Link to post Share on other sites 1
Olek pro skiller xd 186 Report post Posted January 16, 2024 Nie widzę żadnych zastrzeżeń żeby cie poprzeć a więc jestem na TAK Pamiętaj, staraj się trzymać kulturę i nie wchodzić w zbędne rozmowy i konflikty z graczami! W twoim przypadku proponuję jednak admina testowego---> daj się poznać nowym gracza i reszcie administracji, być może jescze nie mieli okazji cię poznać. @MiloPL Wystarczy przeczytać podanie i wszystko jest podane, jak na przysłowiowej "tacy". @zarowa :D Lepiej jest ewentualnie napisać na SB albo pw informacje, jaką tutaj przekazałeś dla @MiloPL. Tak w woli przypomnienia to w podaniach powinna być opinia wasza a nie pytania na, które możecie uzyskać odpowiedź na SB albo pw :)) Pozdrawiam wszystkich. Share this post Link to post Share on other sites
MiloPL 76 Report post Posted January 16, 2024 No może być test, ale napisałem Ci @Olek pro skiller xd w PW o co chodzi Share this post Link to post Share on other sites 1
Darek 2,453 Report post Posted January 23, 2024 Pamiętaj, by na serwerze zachowywać odpowiedni poziom kultury. Przyjmuję Cię na stanowisko Admin [TEST], jesteś nowy u Nas i musisz pokazać swoje umiejętności. Zapraszam na PW w celu odbioru uprawnień. @edit 4 marzec 2024 Admin zrezygnował na rzecz innej Sieci. Share this post Link to post Share on other sites