dark team hycel 1 Report post Posted February 23, 2024 Proponuje zrobić reset odznak by granie miało większy sens . Nowi gracze mieliby równe szanse , nudne się stało jak wszyscy mają wszystkie odznaki. Niech się wypowiedzą inni gracze co o tym myślą Share this post Link to post Share on other sites
Ezio 66 Report post Posted February 23, 2024 Jestem za ! Share this post Link to post Share on other sites
Kali[SZ] // po przerwie. 1 Report post Posted February 28, 2024 Jestem za i dodatkowo w tym samym czasie reset rankingu bo nowi gracze mają małe szanse dogojic chociażby top 30 Share this post Link to post Share on other sites
tik3r00 8 Report post Posted February 29, 2024 (edited) Pomysł na swój sposób ciekawy, aczkolwiek osobiście jestem przeciw. Od 2020 roku, sporadycznie i w wolnych chwilach zaglądam na serwer, raczej nie miałbym już chęci wbijania kompletu odznak od nowa... Bardzo go polubiłem ze względu na mod BF2 (+DM, co jest bardzo unikatowe!) i ten niepowtarzalny klimat - to tak naprawdę on, jako jedyny po dziś dzień nadal trzyma mnie przy wersji 1.6, z którą to moja przygoda rozpoczęła się kilkanaście lat temu (byłoby mi bardzo szkoda zakończyć tą swego rodzaju, długą i nostalgiczną historię). Dlatego, w mojej skromnej opinii; jak już reset, to tylko statystyk (/rank, /top15). 😎 Edited February 29, 2024 by tik3r00 Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,135 Report post Posted March 1, 2024 10 godzin temu, tik3r00 napisał: raczej nie miałbym już chęci wbijania kompletu odznak od nowa Wychodzę z tego samego założenia. Jednak jeżeli taka będzie wola większości, to nie będę oponował. Po cichutku odejdę w zapomnienie. Share this post Link to post Share on other sites
Aguska23 83 Report post Posted March 2, 2024 Ja też jestem przeciw. Są odznaki do odebrania za free, na botach też szybko się je wbija. Więc po resecie z tydzień może i już wszyscy będą mieli odznaki i wszystko wróci do normy. Jeśli przez reset mają uciekać stali bywalcy to moim zdaniem jest to bez sensu. Mi osobiście po ostatnim resecie też nie chciało się grać. Trzeba też wziąć pod uwagę że boty są na serwerze 24/7 więc one wbiją odznaki dużo szybciej niż gracz i to też będzie zniechęcać. Share this post Link to post Share on other sites
chati91 180 Report post Posted March 11, 2024 Też jestem przeciw. Grając w większości czasu z botami, odznaki można nabić bardzo szybko, szczególnie mając VIP (nawet rozdawany na początku rundy). Share this post Link to post Share on other sites
Darek 2,453 Report post Posted April 1, 2024 Reset rankingu (top15) właśnie został wykonany. Statystyki BF2 (w tym odznaki) na chwilę obecną bez zmian, każdy ma tyle ile miał Zapraszam do gry! Share this post Link to post Share on other sites 1 2