Darek 2,451 Report post Posted April 7, 2016 Prosimy każdego o głosowanie codziennie na nasz kochany serwer. Jest to chwila, a efekty mogą być baardzo satysfakcjonujące. Głosuj codziennie PS: Głosować możecie również klikając w tabelce serwerów na stronie głównej Share this post Link to post Share on other sites 6
JAGIELLONCZYK 272 Report post Posted April 8, 2016 23 Share this post Link to post Share on other sites 1
Klatkujący Sebek 233 Report post Posted April 10, 2016 Pisiont sześć te łamigłówki z obrazkami są banalne nic tylko głosować Share this post Link to post Share on other sites
Małpa 937 Report post Posted April 10, 2016 57. Tak, banalne. Wybierz obrazki z rzekami, a tylko 1 na 4 to rzeka, reszta jeziora. Czy osobówki ostatnio. Niby jest troche osobówek, wybrałem wszystkie i wyskakuje błąd, że nie zaznaczyłem wszystkich. Okazało się, że wyścigówka z WRC to też osobówka. :] Jak kto lubi. Sie okaże za chwile, że F1 to rodzinny bolid. Z resztą, nie znam się na klasyfikacji pojazdów do poszczególnych grup, być może to ja jestem w błędzie. Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,135 Report post Posted April 11, 2016 63 Share this post Link to post Share on other sites
PHANTOM 4 Report post Posted April 11, 2016 lubię ten serwer więc bedę codziennie głosował teraz jest z moim glosem #82 Share this post Link to post Share on other sites