Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
ReDgar

bląd darmowego VIPa

22 replies w tym temacie

Recommended Posts

Wczoraj dostałem darmowego VIPa i po paru rundach VIP przestał działać. Czy ktoś jeszcze tak miał? Na początku dostawałem granaty kase itp. później kasy brak i granatów a na samym końcu brak dodatkowego pistoletu. Już pare razy tak miałem 

Ten problem jest już z tydzień jak nie więcej, zgłaszałem to któremuś adminowi bo nie miałem czasu napisać na forum.
Problem pojawia się rundę po losowaniu, czyli tylko raz możemy wybrać broń z vipmenu i vip przepada. 

Edited by draco315

kupując nawet VIP-a zdarza się taka sytuacja (u mnie tak było) ale wpisując z powrotem /menuvip wszystko działa, tak chociaż ja mam/miałem

kupując nawet VIP-a zdarza się taka sytuacja (u mnie tak było) ale wpisując z powrotem /menuvip wszystko działa, tak chociaż ja mam/miałem

Proszę sprawdzić, czy jak wpisze się w/w komendę po wystąpieniu błędu w działaniu vip'a wszystko wróci do normy (wyłączyć menu i ew. włączyć ponownie).

Wpisanie /menuvip nie pomagało, kilkanaście razy trafiłem freevipa i próbowałem to zrobić. Vip tak jakby się kasował po pierwszej rundzie z wyborem broni, po wpisaniu /vips też nie wyświetla żebyśmy go posiadali. Nie wiem jak teraz w weekend sytuacja wygląda bo nie miałem szczęścia w losowaniu.
@amat00r zwróciłeś uwagę że problem dotyczy freevipa na dd2, a nie bf2, bo tam nie zauwazyłem tego problemu.

• Like 3

Wczoraj 2 razy zaistniała sytuacja,że dostałem darmowego vipa w 1 rundzie i na tym skończył się vip. Do końca mapy grałem już bez :/.

a co do Vipa. Czy nie byłoby lepiej gdyby osoby które mają wykupionego Vipa nie brały udziału w losowaniu. Vip na mapie przepada bardzo często z tego powodu.

• Like 2

a co do Vipa. Czy nie byłoby lepiej gdyby osoby które mają wykupionego Vipa nie brały udziału w losowaniu. Vip na mapie przepada bardzo często z tego powodu.

Wielu graczy pewnie straciło szanse na darmowego VIP-a. Więc można coś z tym zrobić :D 

• Like 1

Moim zdaniem losowanie jest w porządku. VIP jest rozlosowywany poprzez wszystkich graczy na serwerze włącznie z graczami posiadającymi tę usługę, dzięki temu losowanie jest sprawiedliwe i nabiera atrakcyjności, a wynik końcowy to jedna wielka niewiadoma, i w końcu o to chodzi w tej zabawie. Myślę, że nie ma sensu tego zmieniać. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.