Cycu :) 629 Report post Posted March 1, 2018 Temat OFFTOPIC - zapraszamy do komentowania oraz dodawania wszelkich sugestii odnośnie ligi CSK. Share this post Link to post Share on other sites 5
Psychol !!! 540 Report post Posted March 1, 2018 Liga idzie na duży plus, zobaczymy ile warci są wszyscy gracze z cs kopytko Share this post Link to post Share on other sites 2
Kondziu 490 Report post Posted March 1, 2018 W kiedys to sie gralo tylko mixy, teraz to nawet nie umiem grac. Chętni bym zagral może to mi pomoże i mnie czegos nauczy Share this post Link to post Share on other sites
Sokson 88 Report post Posted March 1, 2018 5vs5 3vs3 ? ja sie lapie Share this post Link to post Share on other sites
Psychol !!! 540 Report post Posted March 2, 2018 Bardziej bym obstawiał 5vs5 niż 3 na 3 Share this post Link to post Share on other sites
Cycu :) 629 Report post Posted March 2, 2018 5 vs 5, takie typowe mecze z prawdziwego zdarzenia Share this post Link to post Share on other sites 4
rai^ 255 Report post Posted March 3, 2018 Na duże tak pisze się Share this post Link to post Share on other sites
Psychol !!! 540 Report post Posted March 4, 2018 Trzeba chyba reklamę zrobić na dd2 i dm .. zeby inni gracze widzieli Share this post Link to post Share on other sites Petrus, March 4, 2018 Reklamy będą w swoim czasie, jak już wszystko ruszy.
Petrus 2,338 Report post Posted March 14, 2018 Jak już wiecie pomysłodawca Ligii CSK w obecnej formie @Cycu :) zrezygnował. Już niedługo poznacie nowego/nowych opiekunów, którym pomogę w organizacji meczy oraz zasad. Powstała nowa koncepcja rozgrywek, którą już wkrótce poznacie. Zachęcam do dalszego zgłaszania się, gdyż będzie warto. Czeka fajna zabawa ps. Termin zgłoszeń został usunięty. Share this post Link to post Share on other sites 4
Wraith 80 Report post Posted March 16, 2018 Będą jakieś pluginy do switch'owania teamów oraz wyników czy ręcznie wszystko? Proponuję wgrać modele oraz config esl'a https://gamebanana.com/skins/122532 https://play.eslgaming.com/download/27027402/ Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,338 Report post Posted March 17, 2018 @up. Config 5vs.5 jest ustawiony, jako standardowy cfg na serwerze. Jest to raczej oczywiste, nie rozumiem takiej propozycji. Odnośnie pluginów oraz modeli. Liga będzie rozgrywana bez włączonego amxx, więc nie ma możliwości włączenia żadnych pluginów, a tym bardziej zmiany modeli. Gramy na standardowych modelach i również proszę o ustawienie takich we własnym zakresie u siebie. Na serwerze będzie HLTV do rozstrzygania ewentualnych sporów. Oczywiście mile widziane demka pov, jednak nie są one wymagane. Jako potwierdzenie wyników przyjmujemy standardowy ss tabeli wyników po każdej mapie. Nie będzie to chyba jakoś super duże utrudnienie, dacie rade. Share this post Link to post Share on other sites 2
Wraith 80 Report post Posted March 19, 2018 Będzie jakaś szansa na pauzę podczas meczu? Coś w stylu sv_pausable 1 Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,338 Report post Posted March 19, 2018 Będzie jakaś szansa na pauzę podczas meczu? Coś w stylu sv_pausable 1 Na pewno za pomocą komendy nie. Wynikać mogłoby z tego zbyt dużo kontrowersji i niedomówień. Gramy przede wszystkim dla dobrej zabawy, także jeżeli będzie potrzebne kilka minut przerwy między mapami to na pewno nie będzie problemu. W razie potrzeby wpiszemy taki punkt do regulaminu, ale na chwilę obecna nie ma takiej potrzeby. Share this post Link to post Share on other sites 1
WestCoast Customs 527 Report post Posted April 17, 2018 Ludzie zapisujcie sie na kolejny meczyk. Nawet jak nie potraficie jakoś świetnie grać itp. to zagrajmy dla samej frajdy. Poprostu for fun. Jazda zapisywać się i tyle! Share this post Link to post Share on other sites
Leito 71 Report post Posted April 17, 2018 Ludzie zapisujcie sie na kolejny meczyk. Nawet jak nie potraficie jakoś świetnie grać itp. to zagrajmy dla samej frajdy. Poprostu for fun. Jazda zapisywać się i tyle! West ja mam problem z ts'em. :/ Share this post Link to post Share on other sites Psychol !!!, April 17, 2018 wymyslisz cos lejto
WestCoast Customs 527 Report post Posted April 17, 2018 West ja mam problem z ts'em. :/ To usiądź sobie na dłużej i spróbuj to naprawić. Poszperaj na necie i napewno da się to naprawić Share this post Link to post Share on other sites 1
Psychol !!! 540 Report post Posted May 11, 2018 Widzę, że jednej osoby brakuje jeszcze. oby ta jedna osoba nam zapisała się to rozegramy mecz 5vs5. Dużo lepiej wyszedł zapis ludzi na mecz niż ostatnio. A czas krótszy był niż ostatnio tu mamy w przeciągu 5 dni prawie całą ekipę. Jutro do każdego gracza zostanie wysłana wiadomość kto z kim jest i jakie mapy będziemy grać dla nowych graczy wyśle na PW hasło do serwera i dla przypomnienia starym wyjadaczom.Trzymajcie kciuki za tą jedną osobęOby przyszła osoba i gramy !! ELO Wszelkie pytania proszę kierować do mnie ----> Sigma Share this post Link to post Share on other sites
CreO 185 Report post Posted May 11, 2018 Oto jestem ;P Share this post Link to post Share on other sites
Psychol !!! 540 Report post Posted May 11, 2018 O to dziesiątka wspaniałych która stoczy bój.. w sumie o co??? o punkty xD Drużyna 1 : CreO, WestCoast Customs, Fiurfiuniuk. From RP, Divine Paul, Xzentley Drużyna 2 : Wraith, Lejto, Sigma, ---<<<daro>>>---, blondyyynaaa Będą oni walczyć na placu boju 1. Mapa którą średnio kto zna, to ??? de inferno 2. Mapa którą każdy zna to ?! de dust 2 3. Mapa dodatkowa w razie remisu (mało prawdopodobne) to? de mirage Share this post Link to post Share on other sites Psychol !!!, May 13, 2018 Gracz o nicku Tfuu'ovsky jest w składzie 2, zamiast gracza Blondii powód TS3
CreO 185 Report post Posted May 11, 2018 wszyscy w drużynie I mają ts i mikrofon? Share this post Link to post Share on other sites Psychol !!!, May 11, 2018 ciekawe jak to będzie z ts3
Psychol !!! 540 Report post Posted May 11, 2018 Dalsza grupa ludzi która będzie zapisywać się będzie jako rezerwa, losowanie odbyło się od razu z pierwszej dziesiątki która zapisała się. Share this post Link to post Share on other sites
Małpa 937 Report post Posted May 12, 2018 Co do TS3 i mikro, to ja mam, reszta to nie wiem. Jak by co to gadałem z tfu'ovskym, i może za kogoś zagrać, jeżeli by ktoś odpadł, więc mamy jednego rezerwowego. Share this post Link to post Share on other sites
Kobra11 20 Report post Posted May 12, 2018 oj będzie się działo na lidzie Share this post Link to post Share on other sites