Sylwia. 391 Report post Posted March 20, 2018 Imię: Sylwia Wiek: można powiedzieć że 23 Czym zajmujesz się na co dzień: uczysz się, studiujesz, pracujesz ? Na co dzień pracuje Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor i dlaczego chcesz dołączyć do zespołu (co chciałbyś robić): Głównie chodzi o promowanie cs-kopytka na facebooku Jak długo jesteś z nami: prawie 7 lat ( serio ? ) Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog, własny kanał YT itp.) : Moim wielkim doświadczeniem jest gadulstwo , uwielbiam dużo mówić więc sprawdze się na redaktorkę myśle że w 100% , chciałabym jeszcze w tym tygodniu przeprowadzić wywiad z osobą która jeszcze o tym nie wiem także prosze aby moje podanie było rozpatrzone jak najszybciej i oczywiście pozytywnie . Znajomość ortografii ( 1/10 ) : Dam sobie 7 lecz za każdym moim wpisem przeczytam to raz jeszcze Share this post Link to post Share on other sites 8
--<<daro>>-- 272 Report post Posted March 20, 2018 Twoje gadulstwo już poznałem zawsze masz coś sensownego do powiedzenia. Masz moje całkowite poparcie Share this post Link to post Share on other sites 3
BiałaMewa` 212 Report post Posted March 20, 2018 Nie sądziłem że będziesz kiedy kolwiek składać podanie o Redaktora +Wielki plus jest taki, że jesteś gadułą, tak jak napisałaś. +Na fejsie można zrobić dobrą oraz sprawną reklame +Brakuje dobrego redaktora Wielkie Tak Powodzenia Share this post Link to post Share on other sites 2
Małpa 937 Report post Posted March 20, 2018 No nieźle. Co to sie porobiło na tym forum ostatnio. Nie ma co się rozpisywać. Kandydatka szczera, pomocna, dojrzała i wygadana z ciekawymi pomysłami. Myślę, że warto dać szansę, zwłaszcza, że od dawna brak osoby na tym stanowisku. Nadasz sie. Popieram Twoje podanie! Powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites 2
Drew Stratford 390 Report post Posted March 20, 2018 Haha Jak najbardziej tak ;p Share this post Link to post Share on other sites 1
CreO 185 Report post Posted March 20, 2018 (edited) Redaktor idealny. Uzasadnienie: Nauczyla mnie mówic sobie zamiast "se" ;D straszna gaduła. ("no mów coś" ;D ;D ;D ) na tak. Nic wiecej na temat Sylwii nie powiem =D Ps. Gdyby miała jakieś problemy z czytaniem czy pisaniem to podszkole. Edited March 20, 2018 by CreO77 Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,088 Report post Posted March 20, 2018 No jak nie jak tak Share this post Link to post Share on other sites 1
chati91 180 Report post Posted March 20, 2018 Jestem za. Zawsze przyda się konkretna osoba do reklamowania, tym bardziej że jesteś już członkinią ekipy, więc jako osoba zaufana - szansa się należy. Share this post Link to post Share on other sites
Kondziu 490 Report post Posted March 20, 2018 Również jestem na tak, każdy tu ją zna, gadatliwa, sympatyczna osoba (choć wogle się nie znamy ) redaktorów cały czas brakuje P.S zgaduje ze wywiad będzie z Mewa lub Pycholkiem Share this post Link to post Share on other sites 1
Psychol !!! 540 Report post Posted March 20, 2018 (edited) Królowa gadulstwa na odpowiednim stanowisku xD. Pamiętaj tylko, że jak nie powiesz do mnie "kici kici" to nie będzie wywiadu Pamiętaj, jak na dd2 padam przed Tobą! więc moje TAAAAAAK Edited March 20, 2018 by Psychol !!! Share this post Link to post Share on other sites 1
trzeci 704 Report post Posted March 21, 2018 Spoko jestem na tak i powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,324 Report post Posted March 21, 2018 Podanie zaakceptowane. @edit 23 lip 2018Użytkowniczka zrezygnowała. Share this post Link to post Share on other sites