Julka. 128 Report post Posted May 13, 2018 (edited) Imię: Julia Wiek: 17 Doświadczenie w tworzeniu grafik: Kilka lat temu bawiłam się robiąc grafiki i postanowiłam powrócić do zajmowania się tym. Jakiego programu używasz: Gimp, photoshop Ile czasu możesz poświęcić na forum: 2-4h Dlaczego Ty?: Myślę, że pomimo małego doświadczenia to kolejny grafik by się przydał. Szybko się uczę, do głowy również wpadają nowe pomysły na ciekawe prace także czemu by z tego nie skorzystać ? Przykładowe prace: Edited May 13, 2018 by `Niunia Share this post Link to post Share on other sites 7
OdPaLoNy_nOOb 134 Report post Posted May 13, 2018 Oooo !!! Wkońcu, jestem na TAK, znam Twoje prace i mają wysoki poziom, według mnie, nadajesz się ! Share this post Link to post Share on other sites 1
Psychol !!! 538 Report post Posted May 13, 2018 Jestem akurat za tym by dołączyła do Nooba, w ostatnim czasie Odpalony miał problemy z pc, A akurat zlecenie dałem na temat Sigmy ona to zrobiła. Więc TAK TAK TAK2 grafików potrzebne bo może być tak, że będzie trzeba robić jedno konkretne zlecenie. Dwóch grafików mogą stworzyć coś fajnego razem. Share this post Link to post Share on other sites 2
Małpa 931 Report post Posted May 13, 2018 Również popieram podanie. Prace bardzo ładne. Co prawda mamy już trzech grafików, ale w praktyce tylko jednego, także przyda się druga osoba do pomocy. Share this post Link to post Share on other sites 2
Kobra11 20 Report post Posted May 13, 2018 jestem na tak +wiek+prace+doświadczenie Share this post Link to post Share on other sites 2
Nevertrust 2,898 Report post Posted May 13, 2018 No ba - prace fajne. Jak zrobisz mi sygne w stylu Twojego drugiego przykładu - to będę na MEGA TAK http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/50814-wyzwanie-dla-pani-niunia/&do=findComment&comment=224003 Share this post Link to post Share on other sites 3
trzeci 703 Report post Posted May 13, 2018 O nawet spoko grafiki . Powodzenia:) Share this post Link to post Share on other sites 1
amat00r 116 Report post Posted May 13, 2018 Jestem na duże TAK Grafik zawsze się przyda i tak jak powiedział kolega Co prawda mamy już trzech grafików, ale w praktyce tylko jednego, także przyda się druga osoba do pomocy. Share this post Link to post Share on other sites 1
Pojdon 251 Report post Posted May 14, 2018 Na pewno będziesz miała zlecenie od mnie, ja tam się nie znam ale twoje prace jakieś wrażenie na mnie robią więc masz moje TAK Share this post Link to post Share on other sites 1
--<<daro>>-- 272 Report post Posted May 14, 2018 TAK Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 2,898 Report post Posted May 14, 2018 Jak zrobisz mi sygne w stylu Twojego drugiego przykładu - to będę na MEGA TAK słowo, to słowa Masz moje MEGA TAK Share this post Link to post Share on other sites 2
CreO 185 Report post Posted May 14, 2018 No nie wiem nie wiem Share this post Link to post Share on other sites 1
chati91 180 Report post Posted May 14, 2018 Kolejna osoba z tą rangą z pewnością się przyda. Jestem za. Share this post Link to post Share on other sites 1
Byastil 191 Report post Posted May 15, 2018 nie dość,że na dd2 zabija mnie jak bota to jeszcze chce zostać Grafikiem? Oczywiście,że Tak ! Share this post Link to post Share on other sites 1
Darek 2,271 Report post Posted May 15, 2018 Podanie zaakceptowane! @edit 15 lip 2018 Użytkowniczka zrezygnowała. Share this post Link to post Share on other sites 2