Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Raviel

Boty na DM+Bf2

7 replies w tym temacie

Recommended Posts

Witam

Chciałbym opisać sytuację jaka panuje na serwerze dm+bf2.Jak wiadomo nie od dziś boty są odpalone ... przeszkadzają w grze niszczą staty i są po prostu niepotrzebne mam 2400 zabójstw z czego na /rankstats przypisuje mi ich tylko 1900 bo 500 to są zabójstwa z botów

Jeżeliby zostały usunięte umiliłoby to rozgrywkę 

Pozdrawiam

Zgadzam się z tym, że boty są wkurzające: widzą niewidki, kampią, zacinają się, czasem nawet  ma się wrażenie, że mają WH.

Lecz niestety jak to powiedział @zarowa :D jest za mało graczy, aby można było sobie pozwolić na usunięcie botów.  

Obawiam się, że po usunięciu botów gra nie będzie utrudniona, może być nie możliwa. Niestety jak na serwerze będzie 2-3 osoby to gra jest zwyczajnie nudna, a boty mimo tego, że są wkurzające to w jakiejś formie umożliwiają grę. Jest szansa na zmniejszenie ich ilości, jednak przypominam, że jakiś czas temu był wniosek odwrotny i została ich ilość zwiększona.

Lepszym rezultatem jest zwyczajnie większa liczba osób na serwerze, które wypychają boty z gry. Łatwiej napisać niż zrobić, więc zachęcam ogarnięte osoby do składania podań na adminów testowych, gdyż to głównie liczna adminów oraz stałych graczy wpływa na grywalność serwera. 

Niemniej jednak jestem otwarty na inne sensowne propozycje zmian.

• Like 1

Popytałem paru znajomych...Ludzie nie wbijają tylko dlatego, że są tam boty...zniechęca ich to.W liście serwerów jest napisane ile jest botów na serwerze co aż człowieka skręca

Ja jestem za skasowaniem botów i proponuje alternatywę, w postaci np małych map oraz komendy mala mapa.

Poza tym ograniczcie to kampienie po respach na wiosce i maxie oraz snow. Administracja też kampi..

Proponuję także wykasowanie większości map zbędnych i wielkich. np Havana, Assalut Militia... jest kolo 40 map , bez przesady...

• Like 1