Raviel 0 Report post Posted March 23, 2020 Witam Chciałbym opisać sytuację jaka panuje na serwerze dm+bf2.Jak wiadomo nie od dziś boty są odpalone ... przeszkadzają w grze niszczą staty i są po prostu niepotrzebne mam 2400 zabójstw z czego na /rankstats przypisuje mi ich tylko 1900 bo 500 to są zabójstwa z botów Jeżeliby zostały usunięte umiliłoby to rozgrywkę Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 240 Report post Posted March 24, 2020 Moim zdaniem na dm gra zbyt malo osób żeby usunąć boty . 😉 Share this post Link to post Share on other sites 1
Nevertrust 3,097 Report post Posted March 24, 2020 Zgadzam się z tym, że boty są wkurzające: widzą niewidki, kampią, zacinają się, czasem nawet ma się wrażenie, że mają WH. Lecz niestety jak to powiedział @zarowa :D jest za mało graczy, aby można było sobie pozwolić na usunięcie botów. Share this post Link to post Share on other sites
Petrus 2,324 Report post Posted March 24, 2020 Obawiam się, że po usunięciu botów gra nie będzie utrudniona, może być nie możliwa. Niestety jak na serwerze będzie 2-3 osoby to gra jest zwyczajnie nudna, a boty mimo tego, że są wkurzające to w jakiejś formie umożliwiają grę. Jest szansa na zmniejszenie ich ilości, jednak przypominam, że jakiś czas temu był wniosek odwrotny i została ich ilość zwiększona. Lepszym rezultatem jest zwyczajnie większa liczba osób na serwerze, które wypychają boty z gry. Łatwiej napisać niż zrobić, więc zachęcam ogarnięte osoby do składania podań na adminów testowych, gdyż to głównie liczna adminów oraz stałych graczy wpływa na grywalność serwera. Niemniej jednak jestem otwarty na inne sensowne propozycje zmian. Share this post Link to post Share on other sites 1
Raviel 0 Report post Posted March 24, 2020 Popytałem paru znajomych...Ludzie nie wbijają tylko dlatego, że są tam boty...zniechęca ich to.W liście serwerów jest napisane ile jest botów na serwerze co aż człowieka skręca Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 240 Report post Posted March 24, 2020 (edited) To zapraszamy tych paru znajomych na forum i nie się wypowiedzą tutaj 🙂 Edited March 24, 2020 by zarowa :D Share this post Link to post Share on other sites 1
Ezio 60 Report post Posted March 27, 2020 Ja jestem za skasowaniem botów i proponuje alternatywę, w postaci np małych map oraz komendy mala mapa. Poza tym ograniczcie to kampienie po respach na wiosce i maxie oraz snow. Administracja też kampi.. Proponuję także wykasowanie większości map zbędnych i wielkich. np Havana, Assalut Militia... jest kolo 40 map , bez przesady... Share this post Link to post Share on other sites 1
Welcome 2 Report post Posted April 30, 2021 Myślę, że lepiej by było ustawić inaczej te boty, żeby nie były takie OP i wkurzające Share this post Link to post Share on other sites