Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
znarkomicie

adminka ponioslo?

19 replies w tym temacie

Recommended Posts

1. Skarga na: Admina 
2. Nick oskaryciela 馃槥 znarkomicie
3. Nick oskaranego 馃槥 zarowa
4. Dokadna data (dzie艅+godzina):22:54 23/10/2021
5. Mapa:dd2
6. IP oskaronego: nie mam
7. Steam ID oskaronego: nie mam
8. Dowd przewinienia: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-kopytko.pl
[AMXBans] Reason: 'brak kultury'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:25829030'
[AMXBans] Your IP: '83.243.104.78'
[AMXBans] ===============================================
Kicked by Console: 聽You are BANNED. Check your console.
Kicked : You are BANNED. Check your console.
9. Dodatkowy opis: wchodzi admin na serwer gramy 1vs2, ja sam w tt i 2 typa w ct. 
Jeden typowy noob, gra na strzalkach i zwiedza cala mape wiec co runde trzeba 2 minuty czekac lub szukac gdzie kuca. 
Wchodzi admin zarowa i pisze do niego na u@ "wypierdol tego typa "nick" bo zwiedza co runde" i ban? Co ma kultura do tego? 
Napisalem na u@ do admina konkretna wiadomosc i wydaje mi sie ze 30 minut bana to zdecydowana przesada. 
Co tu sie odpierdala ja sie pytam? Lepiej zeby nikt nie gral czy za duzy opor daje i latwiej bylo mnie wywalic zeby se pograc?
Nikogo nie obrazilem, widzial to tylko admin

Edited by znarkomicie

• Haha 1
  • Sad 1

Nie b臋d臋 si臋 rozpisywa艂 bo nie ma sensu. Totalny brak kultury o czym 艣wiadcz膮 logi czatu. wielokrotnie zwraca艂em ci uwag臋 na temat twojego s艂ownictwa nie potrafisz nawet kulturalnie napisa膰 na @U. Je艣li nie panujesz nad emocjami udaj si臋 do specjalisty. Dzi臋kuje dobranoc.聽

Czlowieku zamiast szanowac gracza bo juz nikt prawie nie gra i wypierdolic jakiegos nooba ktory co runde 2 minuty se biega to wchodzisz i wywalasz mnie gdzie gramy we 2 praktycznie, wez czasem pomysl, nie boli obiecuje, sprobuj聽

Potem sie dziwicie ze serwer pusty stoi jak admini tak sie zachowuja, kto teraz gra? Myslisz ze ktos dobije na pusty serwer? A tak chcielismy sobie pograc. Jaki to聽jest brak kultury napisac wypierdol? Ile ty masz lat 10?聽

Kiedys to byla fajna siec ale no coz...

Edited by znarkomicie

• Haha 1

Dla twojej wiadomo艣ci graj膮 aktualnie 3 osoby i nikt nikogo nie wyzywa i nie wygania z serwera :)聽Je艣li "wypierdol" to nie wulgaryzm a jak wiadomo u偶ywanie wulgaryzm贸w uwa偶a si臋 za nie kulturalne to nasuwa mi si臋 na j臋zyk tylko jedno ... (z grzecznosci nie dokoncze tego zdania:) )

SzP "znarkomicie"-Co to ma znaczy膰 to s艂owo "wypierdol" ? Je偶eli gracz nie 艂amie regulaminu i wykonuje cele mapy ma takie samo prawo jak ka偶dy przebywa膰 na serwerze. A tw贸j brak kultury pozostawia wiele do 偶yczenia ;). Proponuje och艂on膮膰 oraz przemy艣le膰 swoje zachowanie. Gdy si臋聽uspokoisz zapraszamy ponownie ;).

11 godzin temu, DawidXPL napisa艂:

SzP "znarkomicie"-Co to ma znaczy膰 to s艂owo "wypierdol" ? Je偶eli gracz nie 艂amie regulaminu i wykonuje cele mapy ma takie samo prawo jak ka偶dy przebywa膰 na serwerze. A tw贸j brak kultury pozostawia wiele do 偶yczenia ;). Proponuje och艂on膮膰 oraz przemy艣le膰 swoje zachowanie. Gdy si臋聽uspokoisz zapraszamy ponownie ;).

A czyta膰 ze zrozumieniem umiesz? Je偶eli dla cb bieganie po mapie i nie wykonywanie cel贸w jest normalne i to jest wartosciowy gracz ktory robi wszystko jak powinien to kolejna wypowiedz swiadczaca o poziomie tej sieci i poziomie adminow. Dawno mnie tu nie bylo ale jak bardzo poziom tej sieci spadl to nawet dnem nie mozna nazwac ale grzebaniem sie w mule...

Chodzi mi聽o to ze zglaszam odpalow na forum,聽 poswiecam swoj czas a wchodzi taka zarowka i zamiast upomniec czy kicka dac jak gra聽2-3 graczy to sypie bana na 30 minut (moj pierwszy ban).聽

Jak pisalem kopanie sie w mule... Na szczescie sieci jest duzo聽

P.S. Jak nie wiesz co znaczy slowo wypierdol to se wygoogluj

13 godzin temu, zarowa :D napisa艂:

Dla twojej wiadomo艣ci graj膮 aktualnie 3 osoby i nikt nikogo nie wyzywa i nie wygania z serwera :)聽Je艣li "wypierdol" to nie wulgaryzm a jak wiadomo u偶ywanie wulgaryzm贸w uwa偶a si臋 za nie kulturalne to nasuwa mi si臋 na j臋zyk tylko jedno ... (z grzecznosci nie dokoncze tego zdania:) )

HLTV to nie gracz, wartosciowy gracz ktory gra艂 ze mna wyszedl zostalo zwiedzajace zero ktore zglasalem do wypierdolenia z serwera i Ty.聽

Edited by znarkomicie

• Haha 2
57 minut temu, zarowa :D napisa艂:

Kt贸ry warto艣ciowy gracz wyszed艂? XD I nie zapraszaj mnie na steam bo nie mam zamiaru go za艣mieca膰 .聽:)

Takie zasmiecanie to nie zasmiecanie, zebys taki cwany byl na serwerze jak na tym forum, paluszki bolaly od wpisywania /rs ze posz艂as?

• Sad 1
17 minut temu, znarkomicie napisa艂:

Takie zasmiecanie to nie zasmiecanie, zebys taki cwany byl na serwerze jak na tym forum, paluszki bolaly od wpisywania /rs ze posz艂as?

Mam binda 馃檪 wcale nie jeste艣 takim kozakiem 偶ebym mia艂 wychodzi膰 馃檪 a teraz nie spamuj聽馃檭

@znarkomicie@znarkomicie聽 Nie ka偶dy potrafi gra膰 jak pro Gracz. Jedni s膮 s艂absi drudzy lepsi, u nas akurat ka偶dy ma szans臋 偶eby zagra膰, ci lepsi i s艂absi wi臋c troch臋 wyrozumia艂o艣ci. Nie rozumiem w og贸le zg艂aszania na u@ czy pod komenda /zg艂o艣 os贸b kt贸re s艂abiej graj膮. Je艣li kompletnie nic nie robi膮 tzn. Afk, sami si臋 zabijaj膮 to jak najbardziej ale to 偶e kto艣 gra s艂abiej i by膰 mo偶e dopiero zaczyna jest kompletnie 偶a艂osne. Ka偶dy z nas kiedy艣 zaczyna艂 gra膰 w t膮 gr臋 i my艣l臋 偶e nasza gra wygl膮da艂a podobnie do gry tych osob kt贸re zg艂aszasz. Ban ju偶 min膮艂 wi臋c skarga wed艂ug mnie bezpodstawna a decyzja admina jak najbardziej odpowiednia.

• Like 1
6 minut temu, Olek pro skiller xd napisa艂:

@znarkomicie@znarkomicie聽 Nie ka偶dy potrafi gra膰 jak pro Gracz. Jedni s膮 s艂absi drudzy lepsi, u nas akurat ka偶dy ma szans臋 偶eby zagra膰, ci lepsi i s艂absi wi臋c troch臋 wyrozumia艂o艣ci. Nie rozumiem w og贸le zg艂aszania na u@ czy pod komenda /zg艂o艣 os贸b kt贸re s艂abiej graj膮. Je艣li kompletnie nic nie robi膮 tzn. Afk, sami si臋 zabijaj膮 to jak najbardziej ale to 偶e kto艣 gra s艂abiej i by膰 mo偶e dopiero zaczyna jest kompletnie 偶a艂osne. Ka偶dy z nas kiedy艣 zaczyna艂 gra膰 w t膮 gr臋 i my艣l臋 偶e nasza gra wygl膮da艂a podobnie do gry tych osob kt贸re zg艂aszasz. Ban ju偶 min膮艂 wi臋c skarga wed艂ug mnie bezpodstawna a decyzja admina jak najbardziej odpowiednia.

Ta sytuacja zacz臋艂a si臋 jak by艂e艣 Ty a nawet wcze艣niej, pierw pisalem mu grzecznie co trzeba robic, potem zawitales na serwer Ty, tez probowales gosciowi wytlumaczyc na czym polega gra po czym go wywaliles. Poszedles to wrocil, znowu probowalem ale jak gramy 1vs2 i typka 2 minuty runda w runde sie szuka bo gdzies se kuca na koncu mapy to kazdemu by sie skonczyla cierpliwosc, nikogo nie obrazilem piszac slowo "wypierdol" na u@, podalem konkretny powod dlaczego powinien to zrobic. Nigdy tu nie mialem bana i wystarczylo kicka dac jezeli juz bylo to takie przewinienie. Patrzac ze na tej sieci juz prawie nikt nie gra to banowac gracza na 30 minut to chyba idiotyzm nie uwazasz? Lepiej zeby serwer stal pusty? Zna mnie tu mnustwo ludzi,聽JanDawidowicz czy ja jestem niekulturalny? Czy graj膮c ze mna przez tyle czasu miales jakis problem z moim zachowaniem?聽Olek pro skiller xdTy chyba tez nie? Kazdy ma jakis zapas cierpliwosci a sam widziales co gosc odpierdalal na serwerze i nic do niego nie docieralo. I moim zdaniem ban 30 minut byl nie na miejscu patrzac na sytuacje dlatego ta skarga.聽

Edited by znarkomicie

• Haha 1
3 godziny temu, Olek pro skiller xd napisa艂:

13 minut temu, JanDawidowicz napisa艂:

Niestety przy mnie kulturka. Mo偶e 偶ary dzia艂a jak p艂achta na byka, nie wiem. Og贸lnie do zamkni臋cia post es.

Czemu do zamkni臋cia? Chcia艂bym to wyja艣ni膰 i pokaza膰 H@ jak膮 ma nieogarni臋t膮 Administracje, a tutaj kolejny proadmin, nie do艣膰, 偶e oskar偶a mnie o oszustwo w tej grze ale boi sie zbanowac

poziom1.thumb.png.d5df9925a4817ed8f69854a05a987143.png

to jeszcze Wojtek 5cm pisze "chuj nie aim" i jako艣 nie dostaje bana na 30 minut? Gdzie tutaj jest sprawiedliwo艣膰? wypierdol i chuj to chyba s膮 przekle艅stwa wi臋c tak偶e powinien dosta膰 bana ? Jeszcze napisa艂 to na say a nie na U@ wiec mysle ze przynajmniej na 1h ban!聽Chocia偶 jak膮艣 reprymende? A tu nic? Czyli s艂owa chuj moge uzywa膰? Ktos mi wytlumaczy dokladniej zasady panujace na tym serwerze?

17 godzin temu, DawidXPL napisa艂:

Nie m贸wi膮c, 偶e przychodzi jakis DawidXPL i nawet nie czytajac 1 posta zaczyna swoje madrosci prawic... Na 4 adminow 1 normalny, wynik godny polecenia

Edited by znarkomicie

• Haha 3

Je偶eli masz jaki艣 problem bo widz臋 u Ciebie to cz臋sto zapraszam do z艂o偶enia skargi na mnie a nie tu wylewasz 偶ale na wszystkich. Skoro twierdzisz ,偶e gra tutaj to k膮panie si臋 w mule i jest pe艂no innych serwerowni nikt Ci臋 tu na si艂e nie trzyma ;)

• Like 1
  • Thanks 1
34 minuty temu, znarkomicie napisa艂:

Czemu do zamkni臋cia? Chcia艂bym to wyja艣ni膰 i pokaza膰 H@ jak膮 ma nieogarni臋t膮 Administracje, a tutaj kolejny proadmin, nie do艣膰, 偶e oskar偶a mnie o oszustwo w tej grze ale boi sie zbanowac

poziom1.thumb.png.d5df9925a4817ed8f69854a05a987143.png

to jeszcze Wojtek 5cm pisze "chuj nie aim" i jako艣 nie dostaje bana na 30 minut? Gdzie tutaj jest sprawiedliwo艣膰? wypierdol i chuj to chyba s膮 przekle艅stwa wi臋c tak偶e powinien dosta膰 bana ? Jeszcze napisa艂 to na say a nie na U@ wiec mysle ze przynajmniej na 1h ban!聽Chocia偶 jak膮艣 reprymende? A tu nic? Czyli s艂owa chuj moge uzywa膰? Ktos mi wytlumaczy dokladniej zasady panujace na tym serwerze?

Nie m贸wi膮c, 偶e przychodzi jakis DawidXPL i nawet nie czytajac 1 posta zaczyna swoje madrosci prawic... Na 4 adminow 1 normalny, wynik godny polecenia

Widz臋 偶e pr贸bujesz szuka膰 problemu tam gdzie go nie ma. Skoro taki ,,m膮dry" jeste艣 to powiniene艣 wiedzie膰 偶e osoby kt贸re w grze 偶yj膮聽 nie widz膮 tego co pisz膮 osoby kt贸re zgin臋艂y.Tak by艂o te偶 w tym przypadku u g贸ry. Wi臋c 艣mieszne jest to 偶e na si艂臋 szukasz problemu i starasz si臋 pokazac jacy my(admini) nie jeste艣my 藕li bo banujemy per Pana聽 *znakomitego* czyli pro gracza a nie banujemy s艂abszych graczy. Gdzie w tym logika? Kultura obowi膮zuje na forum i na serwerach wi臋c nie powiniene艣 r贸wnie偶 na forum pisa膰 zwrot贸w w贸glarmych tak jak to robisz na u@ bo r贸wnie偶 dobrze m贸g艂bym napisa膰 skarg臋 i prosi膰 o warna(o co te偶 prosz臋 bez pisania skargi) dzieckiem nie jeste艣 a gorzej si臋 z tob膮 rozmawiam ni偶 z dzieckiem. Hmm id膮c twoim tokiem my艣lenia i zasada,, na ch艂opski rozum" mog臋 艣mia艂o stwierdzi膰 偶e admini kt贸rzy przestrzegaj膮 zasad i dbaj膮 o serwery zgodnie z regulaminem s膮 藕li i tak jak to napisa艂e艣 *proadminami* i oczywi艣cie si臋 z tob膮 nie zgadzaj膮. A ten 1 admin akurat jest dobry bo napisal to co chcia艂e艣? Jednym s艂owem xD. Reasumuj膮c, skarga jest bezsensu i 偶a艂osna tak samo jak Twoje zachowanie. Piszesz kompletne bzdury i wyrywas niekt贸re rzeczy z kontekstu. Hmm o jakie czity cie oskar偶am? Pisz膮c 偶e masz namieszane my艣lisz ze m贸wi臋 o czitach? Je艣li tak to wida膰 jak si臋 super znasz na grze. Zachowanie kompletnie nie odpowiednie i z ka偶d膮 pr贸b膮 艂amania regulaminu b臋dziesz odpowiednio nagradzany bynajmniej przeze mnie(tak jak inni gracze).聽

• Thanks 2
11 minut temu, Olek pro skiller xd napisa艂:

Widz臋 偶e pr贸bujesz szuka膰 problemu tam gdzie go nie ma. Skoro taki ,,m膮dry" jeste艣 to powiniene艣 wiedzie膰 偶e osoby kt贸re w grze 偶yj膮聽 nie widz膮 tego co pisz膮 osoby kt贸re zgin臋艂y.Tak by艂o te偶 w tym przypadku u g贸ry. Wi臋c 艣mieszne jest to 偶e na si艂臋 szukasz problemu i starasz si臋 pokazac jacy my(admini) nie jeste艣my 藕li bo banujemy per Pana聽 *znakomitego* czyli pro gracza a nie banujemy s艂abszych graczy. Gdzie w tym logika? Kultura obowi膮zuje na forum i na serwerach wi臋c nie powiniene艣 r贸wnie偶 na forum pisa膰 zwrot贸w w贸glarmych tak jak to robisz na u@ bo r贸wnie偶 dobrze m贸g艂bym napisa膰 skarg臋 i prosi膰 o warna(o co te偶 prosz臋 bez pisania skargi) dzieckiem nie jeste艣 a gorzej si臋 z tob膮 rozmawiam ni偶 z dzieckiem. Hmm id膮c twoim tokiem my艣lenia i zasada,, na ch艂opski rozum" mog臋 艣mia艂o stwierdzi膰 偶e admini kt贸rzy przestrzegaj膮 zasad i dbaj膮 o serwery zgodnie z regulaminem s膮 藕li i tak jak to napisa艂e艣 *proadminami* i oczywi艣cie si臋 z tob膮 nie zgadzaj膮. A ten 1 admin akurat jest dobry bo napisal to co chcia艂e艣? Jednym s艂owem xD. Reasumuj膮c, skarga jest bezsensu i 偶a艂osna tak samo jak Twoje zachowanie. Piszesz kompletne bzdury i wyrywas niekt贸re rzeczy z kontekstu. Hmm o jakie czity cie oskar偶am? Pisz膮c 偶e masz namieszane my艣lisz ze m贸wi臋 o czitach? Je艣li tak to wida膰 jak si臋 super znasz na grze. Zachowanie kompletnie nie odpowiednie i z ka偶d膮 pr贸b膮 艂amania regulaminu b臋dziesz odpowiednio nagradzany bynajmniej przeze mnie(tak jak inni gracze).聽

w贸lgarnych? hahahahha dobra skonczmy temat, ja chce wyjasnic dlaczego wszyscy moga przeklinac, obrazac a ja nawet nie borazilem tylko napisalem 1 wulgaryzm na u@ i od razu ban... kumasz? 4 adminow na serwie goscie normalnie przeklinaja ale nikt nawet uwagi nie zwroci... co tu jest nie tak?

Edited by znarkomicie

• Haha 3

Powiem Wam tak ch艂opaki,聽

Osobi艣cie uwa偶am, 偶e nie ma sensu ju偶 totalnie rozdrabnia膰 nad t膮 sytuacj膮. Ban min膮艂 ju偶 dawno temu, jednak my艣l臋,聽偶e troch臋 ten go艣膰 ma racj臋.聽

Patrz膮c przez pryzmat tego, 偶e na serwerach praktycznie ma艂o kto ju偶 gra (wiadomo czasy 艣wietno艣ci dawno ju偶 min臋艂y) nie powinno ju偶 "a偶 tak" przestrzega膰 si臋 regulaminu (kto m膮dry zrozumie o co mi chodzi). Z drugiej strony go艣膰 nie napisa艂by tego s艂owa i wszystko by艂oby okej xD聽

Za chwile jeden z drugim p贸jdzie na inny serwer bo stwierdzi, 偶e same 2heady (bez obrazy) na admince i wlepiaj膮 bany z bomby bo dawno 偶adnego bana nie dawali przez ilo艣膰 os贸b na serwerze to pasuje co艣 wlepi膰.聽

Dodam, 偶e od lat nie grywam ju偶 na serwerze, ale obserwuj膮c r贸偶ne posty czy tam historie ban贸w dochodz臋 do takiego wniosku.

Na t臋 chwil臋 trzeba si臋 liczy膰 z ka偶dym graczem, skupi膰 si臋 na cziterach, a takich co najwy偶ej upomina膰 je艣li a偶 tak Wam przeszkadzaj膮 wulgaryzmy w czasach tiktoka, pseudoraper贸w og贸lnodost臋pnych dla dzieci wulgarnych tekt贸w.聽

To tak s艂owami podsumowania.聽

Pozdrawiam cieplutko.聽

Edited by Baku:S

• Like 2
  • Thanks 1

@Baku:S聽dopisa艂bym jeszcze tylko - amen

Trzeba zrozumie膰 obie strony - gracz chce pogra膰, a admin musi pilnowa膰 porz膮dku. Wystarczy, 偶e obaj mieli gorszy dzie艅 i awantura gotowa.

Pami臋tajmy te偶, 偶e nadgorliwo艣膰 jest gorsza od faszyzmu. Czy to si臋 tyczy admina, czy te偶 gracza.

Pozdro聽

• Like 3
  • Thanks 1

@znarkomicie kultura obowi膮zuje na serwerze jak i na forum. Poza tym @zarowa :D聽jeste艣 adminem tyle czasu a wci膮偶 widz臋 jak dajesz bany dla graczy, jak nie pami臋tasz taryfikatora to sprawdzaj go czasami. Jak nie potraficie doj艣膰 do porozumienia to wam mog臋 pom贸c 偶eby by艂 spok贸j.

Tak wiec my艣l臋 ze b臋dzie spok贸j. Ban min膮艂

• Thanks 2
  • Sad 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.