FrenZyEXPO 1 Report post Posted April 21 1. Nick w grze: YaSumi 2. SteamID: STEAM_0:1:180332310 0 00:08 14 0 3. Wiek: 22 4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/YaSumi/54.38.199.195:27015/ 5. Doświadczenie: Umiem rozpoznać Gracza Czystego od Cheatera bo na serwerze wchodzą różne osoby którzy chcą pograć, ale Cheaterzy tego uniemożliwiają a doświadczenie AMXX - 6/10 6. Napisz kilka zdań o sobie: Jestem Mirek, mam 22 lata, moje zainteresowania to piłka nożna i gry komputerowe, mieszkam w Woj. Śląskim w Bytomiu, Lubię poznawać nowe osoby na forum tak jak i na serwerze społecznościowym (FB, Discord, TeamSpeak3, Counter Strike) 6. Mikrofon*: Posiadam Sprawny i nowo zakupiony 7. Akceptujesz regulamin admina**?: Tak 8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku: FrenZyEXPO (ID: 968) i możecie mi pomóc jak się doładowywuje punkty bo nie ogarniam tego 9. Linki do poprzednich podań: To moje 1 Podanie Share this post Link to post Share on other sites 1
Olek pro skiller xd 136 Report post Posted April 21 Klasycznie proponowałbym najpierw złożyć podanie na admin testa żeby zobaczyć twoje umiejętności itp :). W tym podaniu jestem na neutral. Share this post Link to post Share on other sites 2 1
Nevertrust 3,023 Report post Posted April 22 Uważam tak jak Pan powyżej. Share this post Link to post Share on other sites 1 1
DoLoT 658 Report post Posted April 23 Może,,,,, najpierw mały testowy. Share this post Link to post Share on other sites 1
Blackhill 967 Report post Posted April 26 Na chwilę obecną był bym za testem. Share this post Link to post Share on other sites 1
Darek 2,347 Report post Posted April 28 Twój czas gry nie jest nawet dobry, ale skoro masz poparcie administracji to znaczy że Cię rozpoznają. Dam Ci zatem szanse. Zostajesz przyjęty na posade admina testowego DD2 - jeśli będziesz aktywny na serwerze tj. nie znikniesz w czasie okresu próbnego to czas próby nie będzie dłuższy niż 3 tygodnie. Na PW wyślij mi hasło do admina. Share this post Link to post Share on other sites 1