Ok boomer 2 Report post Posted May 23, 2020 Polecacie jakąś furkę taką od razu po zdanym prawku żeby był jakiś dobry tani i dało się z nim gdzieś pokazać😂 Share this post Link to post Share on other sites
zarowa :D 249 Report post Posted May 25, 2020 Audi a6 c5 97r 2.4 tanie dobre mało pali 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
Nevertrust 3,135 Report post Posted May 28, 2020 no chyba, że za drogo. To jest jeszcze opcja na impre w remizie: Share this post Link to post Share on other sites 2 2
DoLoT 668 Report post Posted August 3, 2020 Ja polecam audi 80 b4 w kombajnie, takie sobie audi z krwiobiegiem Porsche Share this post Link to post Share on other sites
eN2E 9 Report post Posted August 4, 2020 W dniu 28.05.2020 o 22:13, Nevertrust napisał: no chyba, że za drogo. To jest jeszcze opcja na impre w remizie: Chciałbym mieć ten samochodzik. Jest droższy niż nie jeden na Naszych drogach No a tak poza tym to chyba Paserati byłby najlepszą i najtańszą opcją. B5 źle nie wygląda, a kosztuje grosze. No i części taniocha. Na każdym szrocie dostaniesz Share this post Link to post Share on other sites
detonator 10 Report post Posted August 21, 2020 Ford Focus I Kombi .16 ST colection Share this post Link to post Share on other sites
Klatkujący Sebek 233 Report post Posted October 4, 2020 Ja uczyłem się na Polonezie Caro Plus w domu, później miałem cinkolota siedem setkę. Co rozpędzał się do setki całą miejscowość... Polecam Share this post Link to post Share on other sites
OskiGraphics 1 Report post Posted May 13, 2021 Passat Share this post Link to post Share on other sites
Ezio 64 Report post Posted June 9, 2021 Toyota Corolla, wsiadasz lejesz i masz bogate wyposażenie. Auto bezawaryjne najlepiej z lpg. 1.6 B. Share this post Link to post Share on other sites
MarkusPi 2 Report post Posted January 30, 2023 Albo jest jeszcze suzuki sx4. najlepiej jeszcze odkupić auto od jakiegoś dziadka, co tylko w niedzielę do kościoła jeździł i tyle Przy okazji tez warto zaopatrzyć sięw różne gadżety jak np uchwyty grawitacyjne do telefonu https://hamamobile.pl/uchwyty-grawitacyjne-do-telefonu Share this post Link to post Share on other sites