Olek pro skiller xd 186 Report post Posted December 28, 2021 1. Nick: Olek pro skiller xd 2. Wiek:17 3. Od kiedy grasz na naszej sieci: od 2019 a konto na forum posiadam od 23 lutego 2020 roku. 4. Ile czasu spędzasz dziennie na forum i serwerach: na serwerach średnio 3/4 godziny dziennie a na forum coś około 1,5 godziny, kilka razy dziennie odwiedzam forum. 5. Twoje doświadczenie: Pisze o tą range z myślą o nabyciu doświadczenia jako członek ub's ponieważ nie miałem jeszcze okazji być członkiem Ub's. Jestem global adminem na serwerach już prawie rok i na ilość nałożonych przeze nie banów coś około 1900 bylo niewiele odwołań(słusznych) więc wydaje mi się że nie jest źle. Zawsze można poprosić o pomoc innych członków ub's. 6. Dlaczego ja?: Moja aktywność na forum jak i na serwerach jest bardzo duża. Na serwerach dziennie po około 3/4 godziny(zdarza się więcej) a na forum też średnio po około 1,5h lub więcej, mimo tego że wiem iż Blackhill z Darkiem świetnie sobie radzą uważam że dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda, jak widać na forum nie ma dużo osób z tą rangą. Głównym moim celem pisania podania na tą rangę jest chęć pomocy graczą i reszcie członków supportu ale też zdobycie doświadczenia zwiazanego z dokładniejszym rozpoznawaniem czitów i przeglądaniem demek/ss'ów. Widać moje zainteresowanie ta ranga w dziale próśb o odbanowanie i w dziale AC. Staram się również wykonywać sumienie obowiązku administratora więc w tym przypadku również będę się starał. 7. Reklamy [5x]: (*Edit*) SMS - PW Share this post Link to post Share on other sites 3 Petrus, December 29, 2021 OK.
Nevertrust 3,135 Report post Posted December 29, 2021 Masz moje poparcie - powodzenia Share this post Link to post Share on other sites 1 1
Blackhill 973 Report post Posted December 29, 2021 Masz moje (parcie) 😂😂😂 ten poparcie Share this post Link to post Share on other sites 1 1
Ezio 64 Report post Posted December 31, 2021 Jak najbardziej na TAK! Share this post Link to post Share on other sites 1
DoLoT 668 Report post Posted January 4, 2022 Masz moje poparcie. Do boju!!!! Share this post Link to post Share on other sites 1 1
WerLL 76 Report post Posted January 4, 2022 Dodatkowa osoba na tym stanowisku zawsze się przyda. Masz me poprawicie Share this post Link to post Share on other sites 1
RaCzeQ 7 Report post Posted January 5, 2022 W dniu 28.12.2021 o 22:15, Olek pro skiller xd napisał: Na serwerach dziennie po około 3/4 godziny(zdarza się więcej) Te 2/4 godziny to chyba na specu. Ale nie ważne Okres próbny jakiś i demko do rozpatrzenia. Moim zdaniem średnio radzisz sobie z rangą administratora. Masz pozdrowienia od ulanego hura Powodzenia Share this post Link to post Share on other sites 1
JanDawidowicz 113 Report post Posted January 5, 2022 Siimano, popieram dla Olka @RaCzeQ XD pierw zacznij od siebie w ocenianiu ilości spędzonego czasu na serwerze, bo cieniutko z normą Share this post Link to post Share on other sites 1
Petrus 2,338 Report post Posted January 11, 2022 Podanie zaakceptowane. Witamy! Zgłoś się proszę do @Darek, wyjaśni Ci co i jak. Zaznajom się proszę dokładnie z tematem: Share this post Link to post Share on other sites 1 2